22bet Apvienotie Arābu Emirāti

LVbookmaker.com
11 augusts, 2024
59 Skati

Apvienotie Arābu Emirāti ir arābu valsts Tuvajos Austrumos. To veido septiņi emirāti: Abū Dabī, Dubaija, Šardža, Adžmana, Umm al Kajvaina, Ras al Haima un Fudžaira. AAE ir pārsvarā musulmaņu valsts, tāpēc teorētiski saskaņā ar Korānu azartspēles būtu jāaizliedz, taču, kā izrādās, realitātē tas nav gluži tā. Tātad, kāda ir azartspēļu pieejamība un vai šajā valstī darbojas AAE 22bet platforma?

Azartspēļu vēsture AAE

Apvienotie Arābu Emirāti tika dibināti 1971. gadā, un patiesībā tolaik to iedzīvotāju skaits bija tikai aptuveni 180 000 cilvēku. Jau 1986. gadā tika izveidots hipodroms Nad Al Sheba, kurā bija atļauts veikt derības. Pēc četriem gadiem tika atvērts jaunais Jebel Ali hipodroms, kurā arī bija atļauts veikt derības. 1992. gadā tika izveidots “Big Ticket”.

Savukārt jau 2020. gadā tika nolemts uzsākt Mahzooz un Emirates Draw tiešsaistes loteriju. Tomēr visinteresantākais ir tas, ka arābu valsts ir piekritusi oficiāli izveidot pirmo Wynn Resorts kazino, kas, kā paredzams, sāks darboties jau 2026. gadā. Tādējādi likums pašlaik ļauj piedalīties:

22bet Zjednoczone Emiraty Arabskie

Oficiāli tiešsaistes azartspēles lielākoties ir nelikumīgas arī Amerikas Savienotajās Valstīs. Ir atļauts piedalīties tiešsaistes loterijās jeb interneta loterijās, tostarp šādās loterijās: Big Raffle, Mahzooz, Emirates Draw. Ārzemju derību vietnes nodrošina iespēju AAE kopienai izveidot un izmantot izveidoto kontu.

Spēlētājiem par likmju veikšanu internetā draud apsūdzības, taču patiesībā diskrētas personas netiek sauktas pie atbildības. Svarīgi ir tas, ka tie, kas mēģina izmantot VPN, lai apietu blokādi, izdara ļoti nopietnu noziegumu. Pārkāpējam var uzlikt naudas sodu gandrīz 500 000 eiro apmērā.

Vai Apvienoto Arābu Emirātu iedzīvotāji var izmantot 22bet?

Apvienotie Arābu Emirāti nav iekļauti to valstu sarakstā, kuras nevar reģistrēties 22bet platformā. Līdz ar to tas nozīmē, ka AAE iedzīvotāji var reģistrēties 22bet United Arab Emirates. Īpaši. jo dažādas sociālās grupas ir iecienījušas šādas izklaides. Gan bagātākie, gan nabadzīgākie.

Svarīgākais ir tas, ka reģistrējoties 22bet Apvienotie Arābu Emirāti, jūs varat piekļūt dažādām pievilcīgām akcijām, sākot ar reģistrācijas bonusu un beidzot ar regulārām akcijām, kas paredzētas pastāvīgajiem spēlētājiem. Platformas drošības funkcijas un risinājumi ļauj efektīvi noslēpt spēlētāja identitāti no varas iestādēm, tādējādi samazinot iespējamās sekas tiem, kas izmanto 22bet United Arab Emirates. Lai gan lēmums reģistrēties tiek pieņemts, pilnībā apzinoties iespējamās sekas, bukmeikera 22bet Apvienotie Arābu Emirāti izpalīdzīgā rīcība būs nenovērtējama.

22BET ► Veiciet likmes 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker.com