Ml. Boleslav – Litviņova: 2

LVbookmaker
16 februāris, 2024
25 Skati

Mūsu padoms: Ml. Ml. Boleslav – Litvínov: 2

16.02.2024 17:30

Vítkovice pēc trim izbraukuma spēlēm pēc kārtas atgriezās mājās ar divām uzvarām un vienu zaudējumu. Komandai izdevās izcīnīt obligātās uzvaras Kladno, taču tā, kā bija gaidāms, piekāpās līdervienībai Pardubicei.

Ml. Boleslav – Litvínov: 2. Mājiniekiem trešdien neizdevās uzvarēt izšķirošajā cīņā Varē (1:4), tāpēc šis zaudējums nozīmē, ka Boleslav komandai sacensības, visticamāk, ir beigušās jau pēc regulārās sezonas. Viņi jau tagad no 12. vietā esošās Plzeņas komandas atpaliek par 11 punktiem, kas ir ļoti daudz. Arī pārsvars pār izmisīgo Kladno šķiet pietiekams. Mājinieku vadība var sākt strādāt pie nākamās sezonas sagatavošanas, kā arī piesaistīt jaunākos spēlētājus, kuriem gaidāmajos dueļos varētu tikt atvēlēts vairāk vietas. Komandas limits visu sezonu ir bijusi vāja finiša bilance, šobrīd komanda pat nav pat pie vidēji diviem gūtajiem vārtiem vienā spēlē.

Lai vai kā, arī Litvīnovas forma nav ideāla, taču komanda turpina cīnīties par iespējami labāko vietu play-off. Trešdien ķekaviešiem izdevās izraut punktu no spēles, kurā viņi jau bija iedzinējos ar 1:5, parādot lieliskas vaļējas īpašības, kas varētu viņiem palīdzēt atspēlēties. Šosezon viņiem jau divreiz izdevās pieveikt Boleslavu ar lielāku starpību, tiesa, tas bija mājās. Savukārt Boleslavā daiļslidotāji dominēja. Abu komandu produktivitātes starpība ir dramatiska – viesi guva par 50 vārtiem vairāk nekā mājinieki.

Uz ko likt likmes:

Ņemot vērā abu komandu atšķirīgās pozīcijas tabulā, Litvīnovas uzvara ir tā vērta. Motivācijas elements arī spēlē viesu labā. Papildus divcīņai varētu mēģināt arī Litviņovas dubultspēļu uzvaru vai varbūt Nikolā Hlava punktu.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker