Sparta – Liberec: katra komanda gūs vārtus – YES

LVbookmaker
18 februāris, 2024
25 Skati

Mūsu padoms: Sparta – Liberec: katra komanda gūs vārtus – JĀ

18.02.2024 18:00

FORTUNA:LIGA turnīra tabulā “Sparta” mājas pārsvars pār otrajā vietā esošo “Slavia” ir samazinājies, taču paradoksālā kārtā tas ir palielinājies, jo punktu zaudējums savam principiālajam sāncensim uz vājās Zlīnas zemes trešdien nebija gaidāms.

Sparta komandai ceturtdien paredzēta Eiropas līgas spēle Stambulā, Turcijā, un atbildes spēle ar Galatasaray pie Letņas. Ārkārtīgi grūts pretinieks un ceļošana var prasīt savu artavu. Sparta ir bijis ļoti maz laika, lai sagatavotos Liberecas spēlei, un trenerim Priskei ir jāapņemas rotēt savu sastāvu, kas ne vienmēr nozīmē, ka jāsaglabā viens pret vienu sākuma vienpadsmitnieka spēks. Jebkurā gadījumā Sparta savā laukumā vēl nav zaudējusi nevienu punktu un parasti spēlē labu futbolu piepildītās Letná priekšā jebkurā sastāvā. Tā nav nejaušība, ka komandai ir lielisks skaitliskais sastāvs gan galotnē, gan uz aizmuguri. Stopiera pozīcijā parādīsies Panaks, kuram nepieciešams atpūsties kausa nedēļās, un vairāk vietas varētu saņemt arī ziemas parakstītājs Solbakens. Uz minūtēm pretendē arī Grīns vai Tuči.

Liberec pavasara fāzē iestājās ar 2:0 uzvaru pār Sigmu, un komanda ir lieliskā sportiskajā formā. Viņi ar nepacietību gaida Sparta, nesen savā laukumā izdevās pārspēt pašreizējo čempionu. Slovan ir izdevies piecas reizes pēc kārtas gūt vismaz vienus vārtus Letnā, komanda ērti spēlē uz pārtraukuma. Liberec sastāvā ir vairāki jauni spēlētāji, taču tas nozīmē, ka komanda ir laba ātruma un skriešanas ziņā, kas sagādā problēmas jebkuram pretiniekam. Jebkurā gadījumā ziemeļčehi diez vai var domāt par uzvaru, jo šajā sezonā viņi nav uzvarējuši ārzemēs un diez vai startēs Spartas laukumā.

Uz ko likt likmes:

Skaitliskā izteiksmē Sparta ir izteikts favorīts, mājās viņi vēl nav zaudējuši ne punkta, viesi izbraukumā vēl nav uzvarējuši, taču ieliktais mačs ar Galatasaray nedaudz maina spēku samēru, un mājinieki būs vairāk ieinteresēti uzvarēt, nekā gaidīts, jo abas komandas varētu būt uz priekšu, kas nozīmē, ka Spartai ceļā uz uzvaru būs vismaz divas reizes jāiemet vārti, BetBuilder ir spēles izredzes.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker