Vašingtona – Ņūdžersija: 2

LVbookmaker
20 februāris, 2024
24 Skati

Mūsu izvēle: Vašingtona – Ņūdžersija: 2

21.02.2024 01:07

Vašingtona un Ņūdžersija cenšas iekļūt play-off, taču pagaidām ir starp neveiksmīgajām komandām, jo atrodas ārpus elites astoņnieka. Devils ir labākā pozīcijā, jo atrodas devītajā vietā un tikai par četriem punktiem atpaliek no astotajā vietā esošās Detroitas. Savukārt Capitals ir vienpadsmitie, un viņu deficīts jau ir pieaudzis līdz astoņiem punktiem.

Pēdējā savstarpējā spēlē, kas notika janvāra sākumā, Ņūdžersijai izdevās uzvarēt ar 6:3. Trīs hokejisti bija uz “hat-trick” robežas, taču Niko Hišjē, Daušons Mersers un Maikls Makleods apturēja pa diviem vārtiem.

Vašingtonai nāksies iztikt bez slovāku aizsarga Martina Fehervārī, kurš stabili spēlēja elites aizsardzības pārī, kas Vašingtonai pirms spēles ir liels sarežģījums.

Uz ko likt likmes:

Ņūdžersija ir jaunāka un plēsīgāka komanda, un tas ir liels pārsteigums, ka viņi pašlaik atrodas ārpus izkrišanas vietām. Tomēr ir tiesa, ka “Devils” šosezon diezgan bieži ir nomocījušas traumas. Uz Vašingtonas ledus viņi spēs atkal izdzēst play-off deficītu un uzvarēt.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker