Ostapenko J. – Kalinskaya A.: 1

LVbookmaker
21 februāris, 2024
26 Skati

Mūsu padoms: Ostapenko J. – Kalinskaya A.: 1

21.02.2024 10:15

Pirms šīs sezonas tikai retais būtu iedomājies, ka viena no labākajām tenisistēm būs latviete Jeļena Ostapenko. Un patiešām, 26 gadus vecā tenisiste jau ir ielauzusies pasaules ranga devītajā vietā, uzvarot 16 no 19 aizvadītajām spēlēm un svinot titulus Adelaidē un Lincā. Šāds dārgakmens ir tas, ka visi trīs viņas zaudējumi ir ciesti mačos pret Viktoriju Azarenku, kura līdz šim šajā sezonā ir kļuvusi par sava veida ienaidnieci.

Ostapenko Dubaijā notiekošajā 1000 turnīrā spēja pārspēt Si-Ju Vangu un Lulu Sunu, iekļūstot astotajā kārtā pēc gludas uzvaras ar 6-4, 6-3. Nākamajā kārtā viņa var spēlēt pret pasaules 40. numuru Annu Kalinsku, kura centīsies revanšēties par pērn Adelaidē piedzīvoto zaudējumu.

Kalinska šogad, iespējams, ir spīdējusi, iekļūstot Austrālijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālā, bet citādi viņa gaida vēl kādu nozīmīgu rezultātu. Pagājušajā nedēļā viņa izstājās pirmajā kārtā pret Karolīnu Plīškovu, un kopš nedēļas nogales viņa spēlē Dubaijā, kur viņai bija jākvalificējas. Līdz ar to viņai atlikuši vēl četri mači.

Uz ko likt likmes:

Ostapenko ir lieliskā formā un šobrīd ir sezonas piektā labākā spēlētāja WTA Race rangā. Viņa apstiprinās savu formu pret Kalinsku un iekļūs ceturtdaļfinālā.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker