Bodo Glimt – Ajax: uzvar Bodo

LVbookmaker
22 februāris, 2024
25 Skati

Mūsu padoms: Bodo Glimt – Ajax: uzvar Bodo

22.02.2024 18:45

Tālu aiz polārā loka, Norvēģijas ziemeļos, Ajax centīsies sasniegt konferences astotdaļfinālu, un viņi noteikti nebūs favorīti.

Bodo Amsterdamā nospēlēja neizšķirti 2:2, ko viņi noteikti būtu pieņēmuši pirms spēles, bet pēc tās noteikti nožēlo. Pēc diviem Grönbaek gūtiem vārtiem viņi vēl 90. minūtē atradās vadībā ar 2:0, taču maiņas Björtuft piespēle, Ajax piespēle un Berghuis sestā noraidījuma minūtē atņēma viņiem uzvaru. Katrā ziņā dzeltenā orde vēlreiz parādīja, ka ir konkurētspējīga Eiropas skatuvē, pat bez kanoniera Amaela Pellegrīno, kurš ziemā pārcēlās uz Sanhosē. Bodo laukumā pēdējās sezonās, piemēram, divreiz cieta neveiksmi AS Roma (6:1, 2:1), Celtic (2:0) un rudenī Besiktas (3:1).

Lai gan “Ajax” izdevās izrāva neizšķirtu piecas minūtes pēc 12. minūtes, tas nedeva nekādu pozitīvu efektu, un jau nākamajā Eredivisie spēlē tā nospēlēja neizšķirti 2:2 ar “Nijmegen”, šoreiz divreiz izšķiežot pārsvaru un izlīdzinājumu gūstot pagarinājuma piektajā minūtē. Komanda vienkārši nav noskaņota, un pēc uzvarām pirmajās trīs jaunā gada spēlēs tā tagad ir četras spēles bez uzvaras. Ajax aizsardzība nestrādā, tā septiņās pavasara spēlēs nav saglabājusi tīru vārtus un piecas reizes ir ielaidusi vairāk nekā vienus vārtus.

Uz ko likt likmes:

Tagad “Ajax” nebūs tik veiksmīgs kā pirms nedēļas, Bodo viņu iedurs un nokautēs. Viņa kaitinošais, skrienošais un izteiksmīgais futbols ar rezultatīvām standartsituācijām tiks svinēts pēc 90 minūtēm.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker