Barcelona – Getafe: 1

LVbookmaker
24 februāris, 2024
27 Skati

Mūsu padoms: Barcelona – Getafe: 1

24.02.2024 16:15

Ar nelielu pārspīlējumu var teikt, ka aizsardzības futbola faniem šis duelis kalendāros ir iezīmēts sarkanā krāsā. Pēdējās četrās “Barcelona” un “Getafe” savstarpējās sadursmēs ir gūti vieni vārti, kurus Pedri izmantoja, lai izlemtu iepriekšējā sezonā “Camp Nou” izcīnīto uzvaru 1:0. Pārējās trīs spēles vienmēr beigušās ar bezvārtu neizšķirtu.

Barselona cer, ka sestdienas cīņa ar Getafe šo tendenci mainīs. Uzvaras gadījumā Ksavi padotie var vismaz uz laiku pakāpties uz otro vietu, apsteidzot par diviem punktiem bagātāko Girona. Turklāt “Barcelona” noteikti gribētu iepriecināt savus līdzjutējus uz ilgāku laiku, kas viņiem nav izdevies iepriekšējās mājas spēlēs. Viņi zaudēja Villarreal (3:5), nedaudz piekāpās Osasuna (1:0) un zaudēja divus punktus priekšpēdējai Granada (3:3).

Uz ko likt likmes:

Dažas nepārliecinošas Barselonas nesenās uzstāšanās un Getafe stabilā forma, kas iepriekšējās piecās kārtās ir zaudējusi tikai Real Madrid (0-2, 2-2-1 bilance piecās kārtās), ir paaugstinājušas likmi līdz vienai pienācīgā līmenī. Barcelona trešdien atveda daudzsološu rezultātu no pirmās Čempionu līgas astotdaļfināla spēles Neapolē (1:1), un, ņemot vērā Lewandowski, kurš ir labā formā un guvis vārtus četrās sacensību spēlēs pēc kārtas, Barselonai vajadzētu tikt galā ar mājas dueli ar desmitajā vietā esošo Getafe. Pirmais numurs.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker