Zlīna – Venēcija: vairāk nekā 183,5 punkti spēlē

LVbookmaker
29 februāris, 2024
32 Skati

Mūsu prognoze: Zlīna – Venēcija: vairāk nekā 183,5 punkti spēlē

29.02.2024 17:00

Vīriešu volejbola ekstralīgā priekšplānā ir regulārās sezonas pēdējās divas kārtas, kurās tiks izcīnīta cīņa par pēdējo vietu priekšsacīkšu kārtā.

Svarīgākais mačs par iekļūšanu labāko desmitniekā tiks aizvadīts Zlīnē, kur tiksies ar desmitajā vietā esošo Venēciju virs Jizerou. Labākā starta pozīcijā ir viesi, mājinieki no viņiem atpaliek par četriem punktiem. Viņu motivācija ir atšķirīga, tabulas pēdējā vietā viņi cenšas novērst barjeru un iespējamo izkrišanu no augstākajām sacensībām, kurās nepārtraukti darbojas jau 35 gadus.

Zlīnas komandu pie apakšas tur pietuvina slikta mājas bilance (2-8), pirmajā spēlē savā hallē uzvarot pret Ústí, bet pēc tam iepriecinot savus līdzjutējus tikai ar piecu setu uzvaru pret Beskydy. Katrā ziņā Zlín izdevās mājās visiem pretiniekiem paņemt vismaz vienu setu, izņemot mačus ar vadošajām divām komandām (Lvi Praha, Kladno), un daudzi seti tika izšķirti tuvu galotnēs.

Venēcija guva labumu no savas specifiskās iekštelpu spēles vietas, viņi maz spēlēja ārā, ārzemju laukumos paņemot tikai sešus punktus un nospēlējot vismazāk setu (9) no visiem sacensību dalībniekiem. Taču tagad viņiem jāstrādā arī Zlīnē, kur pagājušajā sezonā viņi trīs dueļos ieguva tikai vienu setu.

Uz ko likt likmes:

Abas komandas darīs visu iespējamo, jūs varat sagaidīt saspringtu cīņu par katru maiņu un ļoti garu spēli. Galu galā pirmo maču Venēcijā nācās izšķirt ar neizšķirtu. Kopējais punktu skaits šajā mačā var sasniegt 200.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

RABONAVeiciet likmes uz Rabona ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker