Montpellier – Veszprem KC: uzvarētājs Veszprem -1,5 vārti

LVbookmaker
1 marts, 2024
28 Skati

Mūsu tip: Montpellier – Veszprem KC: uzvarētājs Veszprem -1,5 vārti

29.02.2024 20:45

Monpeljē tiekas seni draugi. Par Eiropas čempioniem janvārī kļuvušo Francijas komandu sastāvā ir deviņi spēlētāji, pieci no tiem spēlē mājās, četri – viesos. Taču galvenie no viņiem valkā Veszprem kreklus – Remili tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju, Fabregass par labāko pivotu.

Vienlaikus šī būs tabulas kaimiņu sadursme, taču viņus šķir sešu punktu starpība, ko Montpellier pēdējās divās kārtās vairs nevarēs samazināt un astotdaļfinālā iekļūs no ceturtās vai piektās vietas. Veszprém ir lielāka motivācija, viņi joprojām ir spēlē par tiešo iekļūšanu virslīgā, no otrajā vietā esošās Magdeburgas, kuru uzņems pēdējā kārtā, viņi atpaliek tikai par diviem punktiem. Ungārijas gigants rudenī izcīnīja slavenu uzvaru Barselonā, kuru pazemināja ar 41:36, tikai pēc tam cieta neveiksmi mājas revanša spēlē (30:31) un negaidīti zaudēja 30:37 Plockā.

Pēc Eiro tā tomēr ir labākā formā nekā Monpeljē, kas zaudēja pēdējās divās spēlēs – vispirms Čempionu līgā Plockā slaidi nospēlēja (18:22), bet pēc tam Nacionālajā līgā mājās ar 26:31 zaudēja PSG.

Uz ko likt likmes:

Veszprém uzvarēja pirmajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 33:31, taču tas bija septembrī, kad Montpellier bija pilnā sastāvā. Tagad tai trūkst spēlētāju, kuri toreiz Ungārijā guva 13 vārtus. Abu komandu savstarpējo spēļu bilance ir nepārprotami par labu Ungārijas komandai, kas uzvarējusi astoņās no pēdējām deviņām spēlēm. Uzvarētājus pārspēj ar vismaz divu vārtu starpību.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

BETWINNERVeiciet likmes uz Betwinner ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker