Mladā Boleslav – Olomouc: 1

LVbookmaker
1 marts, 2024
28 Skati

Mūsu padoms: Mladā Boleslav – Olomouc: 1

01.03.2024 17:30

Mlada Boleslavas komanda joprojām cīnās par divpadsmito vietu play-off. Viņi tikai par četriem punktiem atpaliek no Karlovi Vari. Pēdējās četrās spēlēs Bruslars ir izcīnījuši trīs uzvaras un zaudējuši tikai vadošajai Pardubicei. Otrdienas kārtā viņi ar 5:3 uzvarēja Pilsen. Atkal spīdēja šīs sezonas labākais spēlētājs Roberts Lantoši, kurš guva trīs lieliskas piespēles. Pirms mēneša tas bija absolūti neiedomājami, šodien Boleslav pēc galīgās glābšanās un ar ļoti labu sniegumu reāli var domāt par play-off.

Viesi no Olomoucas ekstra līgas tabulā atrodas desmitajā vietā. Viņi par trim punktiem atpaliek no devītajā vietā esošās Hradec un par četriem punktiem no astotajā vietā esošās Vítkovice. Pēc pelnītas uzvaras 4:2 Hradecā Mora mājās uzņēma Liberec. Viņi atradās vadībā ar 2:0, taču pēc tam izlaida no spēles, un baltie tīģeri panāca izlīdzinājumu 5:2. Hanáki, tāpat kā visas sezonas laikā, nebija veiksmīgi spēka paņēmienos, kurus spēlē ar Liberec izšķīra piecus. Mora ir sliktākā visā sacensībās skaitliskajos vairākumos. Olomouc komandai pie šīs spēles vajadzētu nopietni piestrādāt play-off.

Uz ko likt likmes:

Ja Boleslav uzvarēs ar trīs punktu pārsvaru un Karlovi Vari piekāpjas Spartai, pirms pēdējās kārtas Bruslari būs par vienu punktu tuvāk Energi. Arī pateicoties labam sniegumam pēdējās spēlēs, mēs izvēlamies mājinieku komandas uzvaru.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

RABONAVeiciet likmes uz Rabona ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker