FC Sevilla – Real Sociedad: Spēles rezultāts – dubultā iespēja: Sevilla zaudēja

LVbookmaker
2 marts, 2024
25 Skati

Mūsu prognoze: FC Sevilla – Real Sociedad: Spēles rezultāts – dubultā iespēja.

02.03.2024 14:00

Sevilla sestdien centīsies izmantot to, ka Real Sociedad piedzīvo līdz šim vājāko sezonas periodu. Baski pārsteidzoši izgāzās Copa del Rey pusfinālā pret Mallorca (0:0 izbraukumā, 1:2 pēc papildlaika mājas atbildes spēlē), vāji nospēlēja arī Čempionu līgas pusfinālā (0:2 Parīzē) un ir uzvarējuši tikai vienā no pēdējām piecām La Liga spēlēm (1:2 – 2:2). Pirms nedēļas viņi mājās ar 1:3 zaudēja Villarreal un otrdien iepriekš minētajā Nacionālā kausa pusfināla revanša spēlē piekāpās Mallorca.

Turpretī Sevilla, no otras puses, savu līdzšinējo rezultātu kontekstā piedzīvo diezgan veiksmīgāku gada nogriezni. Pēdējā kārtā viņi zaudēja līderiem Madrides “Real”, bet “Santiago Bernabéu” stadionā piekāpās ar vieniem vārtiem (0:1). Andalūzijas klubs iepriekšējās četrās līgas spēlēs ir ieguvis astoņus punktus (2-2-0).

Uz ko likt likmes:

Abu komandu pašreizējā forma izlīdzina izredzes un pat padara mājiniekus par nelieliem mača favorītiem, lai gan Sevilla ir tikai 15. vietā, bet viesi – 7. vietā. Tomēr Erreale pēdējā laikā patiešām cīnās ar grūtībām, turklāt viņi ir sašķēluši spēkus trīs sacensībās, un tas, šķiet, sezonas vēlākajos posmos prasīs savu artavu. Sevilla zaudējums.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker