Sparta Prāga – Liberec: 1

LVbookmaker
15 marts, 2024
25 Skati

Mūsu padoms: Sparta Prāga – Liberec: 1

15.03.2024 19:00

Šodien sākas hokeja Ekstralīgas play-off ceturtdaļfināli, un viens no galvenajiem favorītiem uz uzvaru kopvērtējumā Prāgas Sparta uzņems Liberec.

Baltie tīģeri aizvadīja nervus kutinošu priekšsacīkšu kārtu, kurā viņi izslēdza Olomouc komandu, atspēlējot rezultātu 0:2. Tādējādi viesi parādīja lielu psiholoģisko noturību un konsekvenci, un viņiem ir daļējs pārsvars pret Sparta asā spēles tempā.

No otras puses, komanda sadedzināja daudz spēku, apgriežot sērijas, daži spēlētāji ir “apgrūtinoši”. Liberec prezentē uzbrūkošu spēles stilu, kam vajadzētu derēt mājiniekiem. Četrās tikšanās reizēs regulārajā sezonā “baltie tīģeri” ir uzvarējuši tikai vienu reizi, turklāt pēdējās trīs spēlēs viņi ir vilkuši īso virves galu.

No otras puses, mājiniekiem bija iespēja sadziedēt brūces, kamēr vecākie spēlētāji uzlādēja baterijas. Vienīgā neērtība ir veterāna Sobotkas veselības problēmas, taču Sparta šogad ir izkārtojusi sastāvu piecos sastāvos, tāpēc viegli var tikt galā ar nomaiņām.

Prāgas klubu uz priekšu dzīs piepildīta arēna, kurā vienmēr ir atļauts dopings. Turklāt sastāvs pirms play-off ir pienācīgi papildināts ar spēka spēlētājiem, kurus vajadzētu redzēt jau tagad. Ne tikai pirmo spēli, bet visu sēriju varētu izšķirt vārtsargi, un Spartas rīcībā atkal ir labāks pāris (Kovar – Korenar).

Uz ko likt likmes:

Sparta pozīcija pēc regulārās sezonas, tās spēks un savstarpējais līdzsvars ir par labu Sparta. Mājinieki iekļūs ceturtdaļfinālā ar uzvaru, kapteinis Řepīks, kurš vienmēr lieliski spēlē play-off un gūst punktus, varētu gūt vārtus. Ir pieejams jauns BetBuilder, kurā var apvienot dažādas iespējas no vienas spēles (spēles, vārti, vārtu guvējs utt.).

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

BETWINNERVeiciet likmes uz Betwinner ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker