St. Louis- Kolorādo: 2

LVbookmaker
19 marts, 2024
24 Skati

Mūsu izvēle: Sentluisa- Kolorādo: 2

20.03.2024 01:07

Sentluisas klubs, iespējams, ir uzvarējis pēdējās četrās spēlēs, taču tām visām bija kopsaucējs. Vārtsargi. Džordans Binningtons un Džoels Hofers ir bijuši absolūti fantastiski, un tādas spēcīgas komandas kā Bostona, Minesota un Losandželosa ir izsitušas viņiem zobus. Šī sērija ir palielinājusi izredzes uz komandu, kurai zem kapota joprojām ir daudz sarūsējušu detaļu.

Blues šajās pēdējās četrās spēlēs Corsi rādītājs ir 44% un bīstamo metienu uz vārtiem koeficients 42%. Atgādināsim, ka viss, kas ir zemāks par 45 procentiem, liecina par to, ka komanda ir nonākusi ārkārtas situācijā un ir bijusi vienkārši sliktāka. šodienas pretiniekam Kolorādo, kas uzvarējis pēdējās sešās spēlēs, abi rādītāji ir virs 60 procentiem, kas ir absolūtas dominances robeža.

Viņam ir arī labāki slēptie skaitļi gaidāmo vārtu un kopējā metienu procenta rādītājos (kas ir parametri, kuri iet roku rokā). Kolorādo pēdējās četrās spēlēs arī nav pieļāvusi vārtu guvumu īscīņā, un tās zvaigžņu spēku nevar nepamanīt. Nātanam Makinonam un Mikko Rantanenam pēdējās piecās spēlēs ir identiski rādītāji 3+8, bet astoņus punktus ir savācis arī aizsargs Keils Makars.

Uz ko likt likmes:

Pat ar “Blues” lielisko vārtsargu nepietiks pret tādu mašīnu kā Kolorādo. Avalanche jau ir atgriezies Valērijs Ņičuškins, un viņi ir pastiprinājuši savu otro līniju, pievienojoties Keisijam Mitelštadtam. Šī komanda ir ieguva play-off formu un šobrīd ir neapturamā pozīcijā.

Uzticība: 7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker