Pardubice – Hradec Kralove: 1

LVbookmaker
23 marts, 2024
22 Skati

Mūsu padoms: Pardubice – Hradec Kralove: 1

23.03.2024 17:00

Pardubice apstiprina savu favorīta lomu ceturtdaļfināla sērijā pret Hradeckrālovi. Regulārās sezonas labākā komanda ir vadībā ar 3:1 spēļu summā, pēc divām uzvarām mājās tai izdevās reizi uzvarēt arī uz pretinieku ledus. Šīs sērijas piektā spēle atkal tiks aizvadīta Pardubicē, kur mājinieki centīsies sasniegt pusfinālu.

Pēdējā tikšanās piedāvāja neparasti aizsardzības cienīgu izrādi. Pardubicei bija vajadzīgi tikai vieni vārti, kurus sestajā minūtē guva Paulovičs, un tā guva minimālu uzvaru ar 1-0. Kopumā spēles Hradecā nedaudz izkļuva no ceturtdaļfināla sākumā Pardubicē iezīmētās tendences, kad abās spēlēs bija redzams daudz vārtu un sīvs hokejs, bieži vien pāri vārtiem.

Hradec komandai sestdien būs iedomāts nazis pie rīkles. Ja viesiem neizdosies gūt panākumu un pirmo reizi kopš 2022. gada februāra uzvarēt uz Pardubices ledus, viņu sezona būs beigusies. Šī iemesla dēļ viņi centīsies radīt spiedienu un spēlēt uzbāzīgi, lai ātri izvirzītos vadībā, taču tas arī pavērs spraugas pretuzbrukumiem. Un Pardubice, kas regulārajā sezonā bija līgas labākā uzbrukuma komanda, šādas lietas var sodīt.

Uz ko likt likmes:

Pardubice ir iespēja pabeigt ceturtdaļfināla sēriju ar Hradec savu skatītāju priekšā. Viņi izmantos šo iespēju un sestdien izcīnīs svarīgu uzvaru, kas nosūtīs viņus uz pusfinālu.

Uzticība:

8/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker