Varnsdorf – Líšeň: neizšķirts

LVbookmaker
27 marts, 2024
22 Skati

Mūsu padoms: Varnsdorf – Líšeň: neizšķirts

27.03.2024 15:00

FORTUNA:NACIONĀLĀS LĪGAS Lieldienu 20. kārta ir izvērsta piecās dienās un sāksies “neglītā” trešdienā Šluknovskas izbraukumā, kur spēlēs Līšeņa.

Marvani pirms valstsvienību pārtraukuma izcīnīja divas uzvaras, neielaižot vārtus (Příbram 1:0, Opava 3:0), un šobrīd ieņem 4.-7. vietu komandu grupā ar vienādu punktu skaitu. Arī Varnsdorfas komanda pirms sacensību pārtraukuma uzlabojās, pateicoties uzvarai Spartas B komandā un Žižkovas un Prostejovas viļņošanai, tā pacēlās no izkrišanas zonas.

Jebkurā gadījumā Slovan ir jāturpina krāt punktus, īpaši savā stadionā, kur viņiem ir zem vidējā rādītāja 2-6-2. Varnsdorf ir produktīvi savā laukumā (19 vārti), taču viņi arī daudz zaudē (19). Tagad tā iekaros vienu no spēcīgākajām aizsargvienībām sacensībās, taču Līceņam paradoksālā kārtā neizdodas gūt vārtus izbraukuma spēlēs pret komandām, kas cenšas izglābties (Žižkov 1:3, Prostějov 2:4).

Uz ko likt likmes:

Paredzēt neizšķirtu ir sarežģīti, taču tas ir visbiežāk sastopamais rezultāts Varnsdorfas mājas spēlēs, un tas attiecas arī uz savstarpējām spēlēm, tas ir bijis četras reizes no deviņām.

Uzticība:

5/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker