Vsetín – Zlín: sērijas uzvarētājs Zlín

LVbookmaker
2 aprīlis, 2024
23 Skati

Mūsu izvēle: Vsetín – Zlín: sērijas uzvarētājs Zlín

02.04.2024 17:30

Vēsture atkārtojas. Pirmās hokeja līgas fināls pēc gada atkal piedāvās prestižo un atraktīvās valšu derbiju, kurā pērn ar 4:2 uzvarēja Zlīna.

Pamatturnīra pēdējā kārtā “Auni” izcīnīja vietu ceturtdaļfinālā, un to pašu viņi izdarīja arī šogad. Abas sērijas bija jāsāk uz pretinieku ledus, Prostejova tika izslēgta ar 3:0, Litoměřice tika pieveikta ar 4:3, un iekļūšana turnīrā viņiem maksāja daudz nervu un nogurdinošu ceļojumu uz Bohēmijas ziemeļiem, ko nācās iziet trīs reizes. Katrā ziņā Zlīnas komanda ar galotni tika galā drosmīgi, ar nulli (2:0, 4:0) atspēlēja abus Litomērices šermuļniekus un acīmredzami pārspēja kaliktiešus. Pozitīvi ir tas, ka, atšķirībā no pagājušā gada play-off, šogad spēlēs nav savainojumu.

Vsetín tāpat kā pērn play-off iekļuva no otrās vietas un zaudēja tikai vienu spēli gan Pēršovai, gan Jihlavai. Tomēr arī pusfināls bija grūtāks, nekā liecina galarezultāts. Dukla bija vairāk nekā līdzvērtīgs pretinieks, un Vsetín īpaši jāpateicas savam vārtsargam Žukovam, kurš bija sērijas labākais spēlētājs.

Pagājušajā sezonā Vsetín uzvarēja trīs no četrām savstarpējām spēlēm regulārajā sezonā, šogad sāncenši apmainījās rezultātiem un veiksmīgāka bija Zlīnas komanda (2:4, 5:4, 2:1 sn, 4:3). 100% bilance tajās ir Jānam Srdiņko, ekstralīgas čempionam ar Vsetín, kurš pirms sezonas otrā derbija pārņēma “Rams”.

Uz ko likt likmes:

Papīra favorīts šajā sērijā ir Vsetín, kas sāks mājās. Mājinieki ir mājinieki, taču tie nav uzvarējuši nevienā no iepriekšējiem diviem fināliem. Zlīnas komanda pagājušajā gadā parādīja, ka play-off spēlēs spēj uzņemt apgriezienus. Ņemot vērā koeficientu asimetriju, likmei uz “Auniem” uzvaru kopvērtējumā ir sava nenoliedzama vērtība.

Uzticība:

5/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker