Atl.Madrid – Dortmund: mazāk nekā 2,5 vārti spēlē

LVbookmaker
10 aprīlis, 2024
27 Skati

Mūsu prognoze: Atl.Madrid – Dortmund: mazāk nekā 2,5 vārti spēlē

10.04.2024 21:00

Abi klubi atzinīgi novērtēja ceturtdaļfināla izlozi, kurā viņiem bija grūtāki pretinieki. Tādējādi no četriem pāriem šis ir vismazāk pievilcīgais, un tajā tika izlozēts diezgan pārsteidzošs pusfinālists.

Atlético vairs īpaši neticēja astotdaļfinālā pret Inter, īpaši pēc tam, kad Los Rojiblancos pēc vājas snieguma San Siro zaudēja ar 0:1 un mājas revanša spēlē inkasēja pirmo vārtus. Tomēr, ja Atlético ir spēcīga kādā ziņā, tad tieši Čempionu līgas mājas spēlēs. Viņi vērsa rezultātu, izspieda papildlaiku un pēc tam tika galā ar soda sitienu sērijā. Ņemot vērā viņu viduvēju izbraukuma rezultātus, arī ceturtdaļfinālā viņi liks likmes uz savu zemi.

Galu galā Čempionu līgas izslēgšanas spēļu daļā trenera Djego Simeones vadībā klubs savu līdzjutēju priekšā nav zaudējis nevienā no 16 spēlēm (10 uzvaras). Maģija nav zudusi arī pēc pārcelšanās no Vicente Calderona stadiona uz Wanda Metropolitano. Inter gūtie vārti bija tikai ceturtie, ko Rojiblancos guva savā laukumā Čempionu līgas spēlēs.

Dortmundes komanda iekļuva play-off no nāves grupas (Newcastle, PSG, AC Milan), kurā zaudēja tikai pirmajā spēlē Parīzē, astotdaļfināla astotdaļfinālā pēc neizšķirta 1:1 Nīderlandē ar 3:1 nokautējot PSV un ar 2:0 pārspējot mājās. Tomēr, tāpat kā Atlético, tā ir aizvadījusi nepastāvīgu sezonu. Viņš var dominēt mačos, bet var arī pilnībā izkrist no lomas. Arī tāpēc “Borussia” Bundeslīgā ieņem tikai piekto vietu un pēdējās divās kārtās ir parādījusi abas sejas puses – pēc uzvaras 2:0 Minhenes “Bayern” pēc desmit gadiem tā mājās ar 0:1 zaudēja “Stuttgart”.

Uz ko likt likmes:

Abas komandas uzskata, ka tām ir lielas izredzes sasniegt pusfinālu. Īpaši pirmajā spēlē Madridē var sagaidīt taktisko šahu, Simeone ir disciplīnas un aizsardzības darba piekritējs. Vairāk par diviem vārtiem Madridē nekrīt.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker