Dortmund – Atl.Madrid: uzvar Dortmund

LVbookmaker
15 aprīlis, 2024
23 Skati

Mūsu padoms: Dortmunde – Atl.Madrid: uzvar Dortmunde

16.04.2024 21:00

Ja Galeno 75. minūtē būtu pārvērtis lielāko spēles iespēju, viņš būtu palielinājis rezultātu līdz 3:0 Atlético labā. Taču Kobels izcēlās ar savu sezonas revanša sitienu, sešas minūtes vēlāk rezerves spēlētājs Hallers samazināja deficītu, un Dortmundes komanda joprojām tiecās pēc izlīdzinājuma, kad vēl divi svaigi futbolisti – Bynoe-Gittens un Brandts – trāpīja pa vārtu pārliktni. Tieši Terziča jautrās maiņas bija tās, kas pilnībā izmainīja pirmās spēles gaitu, kurā “Los Rojiblancos” varēja uzvarēt ar 2:1, taču viņi paši zina, ka uz Vestfāliju varēja doties ar daudz labāku rezultātu. Šobrīd viesiem “Signal Iduna Park” stadionā 80 000 skatītāju klātbūtnē būs jāsaskaras ar elli.

Atlético nebūs tik aktīvi kā mājās, kur viņi ar augstu presingu piespieda Dortmundes komandas kļūdīties un divreiz trāpīja ar klīnisku precizitāti. Tagad ir pienākusi BVB kārta, kas pēc neizšķirta 1:1 Eindhovenā astotdaļfinālā uzvarēja astotdaļfināla atbildes mačā savā laukumā ar 2:0. Sančo izšķīra neizšķirtu jau trešajā minūtē ar saviem debijas vārtiem Čempionu līgas spēlēs. Angļu uzbrucējs slimības dēļ izlaida nedēļas nogales maču Minhengladbahā, kurā Borussia uzvarēja ar 2:1, pateicoties diviem Sabičera vārtiem. Terzičs salīdzinājumā ar Madrides spēli nomainīja pusi sastāva un nožēloja Hallera savainojumu, kurš izlaidās jau 10. minūtē. Katrā ziņā viņš var rēķināties ar Sančo.

Simeone veica vēl divas izmaiņas starta vienpadsmitniekā mājas spēlē pret Girona, bet no sākuma viņš ļāva spēlēt Grīzmanam, kurš turpināja trešdienas lielisko sniegumu un atbalstīja uzvaru 3:1 ar diviem vārtiem. Atlético ievērojami uzlaboja savu Čempionu līgas pozīciju, pārspējot Bilbao un samazinot atpalicību no Girona. Apsveicams atspaids pirms atbildes spēles Dortmundē. Jebkurā gadījumā Los Rojiblancos nav tik spēcīgi izbraukumā kā mājās, pusfinālā San Siro ar 0:1 zaudējot Inter, bet grupu turnīrā nospēlējot neizšķirti ar Lazio un Celtic. Turklāt viņiem pietrūks distancētā Lino, viena no vārtu guvējiem pirmajā mačā.

Uz ko likt likmes:

Pakāpe ir atvērta, jebkurā gadījumā Atleti vājāki izbraukuma rezultāti plus Dortmundes mājas spēks izvirza BVB kā nelielas favorītes revanša mačā.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker