Machac T. – Shang J.: 1

LVbookmaker
16 aprīlis, 2024
23 Skati

Mūsu padoms: Machac T. – Shang J.: 1

16.04.2024 13:40

Čehijas tenisists Tomāšs Mačaks pēdējo reizi uz kortiem devās Maiami Masters turnīrā. Prestižajā ATP 1000 turnīrā viņš aizvadīja vienu no saviem dzīves turnīriem un sensacionāli iekļuva ceturtdaļfinālā. Viņš devās pelnītā atpūtā un izlaida turnīrus Marakešā un Montekarlo. Sezonas māla posmu viņš atklās Barselonā notiekošajā piecsimtnieka turnīrā.

Otrdien viņš šī Spānijas turnīra pamatturnīrā sacentīsies ar pasaules 114. numuru tenisistu Junčengu Šanu no Ķīnas, talantīgu tenisistu, kuram ir tikai 19 gadi un kurš šogad sasniedza pusfinālu Honkongā un Austrālijas atklātā čempionāta trešo kārtu.

Taču māls nav šī Ķīnas talanta iecienītākais segums. Tas apstiprinājās pirms nedēļas Madrides Challenger turnīrā, kurā viņš negaidīti finišēja astotdaļfinālā. Savukārt Barselonā viņam izdevās pārvarēt kvalifikāciju, lai gan viņš spēlēja pret rangā un kvalitātē zemāka līmeņa spēlētājiem. Salīdzinājumā ar viņiem Mačaks ir citā līgā.

Uz ko likt likmes:

Mačaka neapstrīdama priekšrocība ir tā, ka viņš ir uzaudzis uz māla, un, lai gan viņam vairāk panākumu ir uz betona, viņš ir īsts universāls tenisists, kurš nediferencē segumus. Tas būs galvenais otrdienas mačā. Mačaks spēs izturēt cīņu ar Šanu un veiksmīgi iesākt sezonas māla daļu.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker