Fiorentina – Plzen: -2,5 vārti

LVbookmaker
17 aprīlis, 2024
23 Skati

Mūsu padoms: Fiorentina – Plzen: -2,5 vārti

18.04.2024 18:45

Pēdējā Čehijas kausa izcīņas pārstāve pirms nedēļas Štruncoves sādžā konferenču līgā nospēlēja bezvārtu neizšķirti ar Fiorentinas komandu un revanša spēlē dosies ar iespēju iekļūt EKL pusfinālā.

Viktoria pirms ceturtdienas spēles Florencē palielināja savu pašapziņu, jo pēc ļoti labas spēles nedēļas nogalē izdevās uzvarēt Prāgas Slavia (1:0). Īpaši komandas aizsardzība strādā kā pulksteņa ritenis, un trenerim Koubekam nav iemesla mainīt kaut ko, kas strādā.

Arī Itālijā Čehijas izlase paļausies uz visas komandas godprātīgu aizsardzību, sākot ar uzbrucēju Čoriju, kurš ir ļoti jūtams abās laukuma pusēs. Viņš ievērojami palīdz rietumniekiem gan aizsardzības standartsituācijās, gan uzbrukumā, turklāt ir viens no lielākajiem draudiem un spēlētājiem, kas var gūt vārtus. Diemžēl pēdējā laikā pilzeniešiem to trūkst, un stabilu metienu fāzi uztur tikai izlaidīgais uzbrucējs un pussargs Šulcs.

Fiorentina pirmajā mačā nepiedāvāja daudz, Itālijas klubs dominēja pie bumbas, taču pārāk daudz iespēju neradīja. Tā ir labi zināma aina no Serie A, kur komandai jau kādu laiku klājas grūti. Baraks un līdzinieki smagi strādā, lai gūtu katrus vārtus. Tikai retos gadījumos komandai izdodas gūt divus vārtus galotnē, pārsvarā viss beidzas ar vieniem gūtiem vārtiem.

Beloti, bijušais izlases spēlētājs, kopš ziemas ierašanās no AS Roma nespēj uzņemt formu (vieni vārti līgā). Tāpēc no mājinieku puses nevar gaidīt nekādu vārtu mašīnu. Fiorentina labi apzinās, ka viņiem pretī stāsies taktiski attīstīts pretinieks, un būs apmierināti ar jebkuru rezultātu, kas nodrošinās paaugstinājumu.

Uz ko likt likmes:

Līdzīgi kā pirmajā spēlē (0:0), arī šajā mačā nevar gaidīt lielāku vārtu skaitu, viesi spēlēs no drošas aizsardzības un dzīs nervus mājiniekiem. Ņemot vērā mājinieku vārtu gūšanas formu pēdējās nedēļās, mačā tiek piedāvāts mazāk vārtu. Vēl viena iespēja ir neizšķirts puslaikā.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker