Vondrousova M. – Potapova A.: Vondrousova M. -2,5 spēles

LVbookmaker
18 aprīlis, 2024
26 Skati

Mūsu padoms: Vondrousova M. – Potapova A.: Vondrousova M. -2,5 spēles

18.04.2024 14:00

Markēta Vondrušova savā pirmajā mačā pēc vairāk nekā mēneša parādīja lielisku sniegumu Štutgartē, Vācijā, un uzvarēja horvātiņu Donnu Vekičovu raiti ar 6:4, 6:3. Vondrušova mačā divreiz zaudēja savu servi, taču viņa parādīja savas lieliskās īpašības atbildes geimā un lika Vekičovai izdarīt pastāvīgu spiedienu. Viņa spēja izmantot četrus no astoņiem breikbumbas punktiem un iekļuva astotdaļfinālā.

Viņa spēlēs ar Anastasiju Potapovu, kura pirmajā kārtā trīs setos uzvarēja savu tautieti Ludmilu Samsonovu. Tā bija viņas pirmā uzvara pēc diviem zaudējumiem lielākajos turnīros Indianvelsā un Maiami.

Divdesmit četrus gadus vecā Vondrušova savu gaidāmo pretinieci ļoti labi pazīst no tenisa kortiem. Viņa ar viņu ir tikusies četras reizes un trīs reizes izdevies uzvarēt. Pēdējo reizi tā notika pagājušajā vasarā Sinsinati, kur viņa uzvarēja ar 6:4, 6:2. Arī segums spēlē Vondrušovas labā, jo viņa ir uzaugusi uz māla un uzskatāma par šī seguma speciālisti, jo viņas karjeras bilance ir 91 uzvara un tikai 35 zaudējumi.

Uz ko likt likmes:

Markētai Vondrušovai ir ideāla iespēja sasniegt ceturtdaļfinālu Štutgartes augstākā ranga turnīrā. Viņa var apspēlēt Potapovu, viņa ir labāka māla spēlētāja nekā pretiniece, un viņas forma pēc vairāk nekā mēneša pārtraukuma ir ļoti laba. Ieteicams pievienot nelielu handikapu.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker