22Bet Malaizija

LVbookmaker.com
28 jūlijs, 2024
61 Skati

Malaizija ir federāla konstitucionāla monarhija Dienvidaustrumāzijā. Valstī ir 13 štati un trīs federālās teritorijas. Azartspēļu legalizācija Malaizijā tika pamatota ar 1953. gada Likumu par derībām. Tiem, kas iesaistās nelikumīgās azartspēlēs, var piespriest līdz sešiem mēnešiem cietumā. Savukārt tiešsaistes azartspēles Malaizijas pilsoņiem ir aizliegtas. Sekas tiek vērstas pret operatoriem, nevis spēlētājiem, tāpēc arvien populārākas kļūst ārvalstu derību platformas.

Azartspēles Malaizijā

Azartspēles sauszemes spēļu vietās tika legalizētas ar 1953. gada Likumu par derībām. Pa šo laiku tajā ir veikti grozījumi, no kuriem pēdējie tika izdarīti 2006. gadā. Tajā īpaši uzsvērta nelegālo azartspēļu izskaušana. Personām, kas neizmanto licencētas kompānijas, var piespriest sešu mēnešu cietumsodu vai arī uzlikt naudas sodu.

Tas, ka pēdējos gados, kad ievērojami attīstījās tiešsaistes pakalpojumi, tiesību aktos nav notikušas izmaiņas, nozīmē, ka arī tiešsaistes azartspēles ir nelikumīgas. Personas, kas vēlas sniegt šāda veida pakalpojumus, Malaizijā var tikt sauktas pie kriminālatbildības, lai gan sekas pret spēlētājiem netiek vērstas. Līdz ar to daudzas ārvalstu bukmeikeru platformas izvēlas pieņemt spēlētājus no Malaizijas, jo to darbība ir reģistrēta citās valstīs. Šo iespēju izmanto arī bukmeikeru sabiedrība 22 Bet. Uz to neattiecas Malaizijas likumi, tāpēc tā ir izveidojusi 22Bet Malaizijas platformu, lai varētu darboties. Šāda izvēles iespēja palīdz mazināt viltus bukmeikeru krāpšanas mēģinājumus.

Ko piedāvā 22Bet Malaysia?

22bet Malezja

Malaizija ir viena no valstīm, kur e-hazartspēļu pakalpojumi tikai sāk attīstīties. Valsts nerada labvēlīgus apstākļus, taču tas izrādās lieki. Līdz ar to 22Bet Malaizija ir diezgan jauna iespēja vietējā tirgū un darbojas kā viena no nedaudzajām. Tomēr, neraugoties uz to, ka konkurence ir neliela, 22Bet Malaysia nenoniecina malajiešus starp saviem spēlētājiem salīdzinājumā ar kopienām, kas nāk no citām valstīm.

Vispirms, analizējot 22Bet Malaysia sagatavoto piedāvājumu, var pamanīt milzīgo sporta veidu skaitu, uz kuriem tiek sagatavotas likmes. Piedāvājumā ir individuālie un komandu sporta veidi. Netrūkst gan vasaras, gan ziemas sporta veidu, kas šajā valstī ir diezgan neparasti.

22Bet Malaizija

22Bet Malaysia piedāvājumā netrūkst gan populāru, gan neparastu sporta veidu. Malaizieši var piedalīties derībās par futbolu, tenisu, formulu 1, basketbolu, kriketu, šautriņām un citiem sporta veidiem. Protams, ikviens malaizietis, kas interesējas par sporta derībām, atradīs sev piemērotu sporta veidu.

Turklāt malajieši var arī veikt derības par tiešraides rezultātiem, kā arī derības par e-sportu. 22Bet Malaysia pastāvīgi pielāgo savu piedāvājumu dažādu sociālo grupu vēlmēm.

22BET ► Veiciet likmes 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker.com