Vācija – Kazahstāna: Vācija/+4,5 vārti

LVbookmaker
17 maijs, 2024
25 Skati

Mūsu padoms: Vācija – Kazahstāna: Vācija/+4,5 vārti

17.05.2024 16:20

Vācija ir aizvadījusi labāko iespējamo spēli, lai iekļūtu pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā. Lai gan viņi ar 1:6 zaudēja Amerikai un Zviedrijai, viņiem izdevās ar 6:4 pārspēt spēcīgo Slovākiju un ar 8:1 deklasēt bronzas medaļu aizstāvjus no Latvijas. Līdz spēlei pret vāciešiem latvieši turnīrā spēlēja ļoti labi un spēja izcīnīt trīs uzvaras (pēc pagarinājuma vai pamatlaikā).

Nākamajā mačā Vācijai pretī stāsies Kazahstāna, pret kuru viņi apstiprinās savas spēcīgas favorītes lomu. Kazahāņi Ostravas grupā iekļuva ar uzvaru pār Franciju, bet nākamajās tikšanās reizēs zaudēja. Īpaši izšķiroša viņiem būs sadursme ar Poliju, pret kuru viņi, visticamāk, aizvadīs izšķirošo spēli par palikšanu pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.

Lai gan vāciešiem šajā turnīrā ir bijušas problēmas aizsardzībā, viņi spīd, ciktāl tas attiecas uz uzbrukumu. Četrās spēlēs viņi ir ielaiduši 17 vārtus, bet 16 no tiem ir guvuši. Tāpēc varam sagaidīt, ka arī pret Kazahstānu tiks gūti daudzi vārti.

Uz ko likt likmes:

Vācija pēdējo reizi spēlēja ar Kazahstānu pirms diviem gadiem un uzvarēja ar 5:4. Pret kazahiem vācieši var spert nozīmīgu soli ceļā uz iekļūšanu ceturtdaļfinālā, un piektdien viņi to izdarīs ar uzvaru. Viņu uzvaru var ieteikt kombinācijā ar lielāku gūto vārtu skaitu.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker