Florida – NY Rangers: uzvarētājs Florida

LVbookmaker
28 maijs, 2024
39 Skati

Mūsu izvēle: Florida – NY Rangers: uzvarētājs Florida

29.05.2024 02:07

Florida sāka Austrumu konferences finālu ar iespaidīgu uzvaru 3:0 “Madison Square Garden”, taču “Rangers” divos pagarinājumos (3:2, 5:4) pagrieza sērijas iznākumu un, ja viņiem izdosies izturēt otrdienas spēli, ceturtdien savā laukumā tiks nodrošināta pirmā vieta play-off.

Pirmajā mājas spēlē “Panthers” dominēja, uzvarot 37:23 metienos pa vārtiem, kopumā izdarot 103 metienus, taču “Rangers” pārspēja sevi atlēkušo metienu nodaļā, reģistrējot vēl nebijušus 37 blokus. Un izšķirošajos brīžos viņus atbalstīja Igors Šestorkins, kurš Floridas vārtos līdz šim ir pārspējis savu tautieti Bobrovski. Pēdējam sērijas stāvoklis ir sarūgtinošs arī tāpēc, ka izdevās likvidēt “Rangers” uzbrukuma dūžus – trijotnei Zibanejads, Panarins, Kreiders pēc trim spēlēm ir viens punkts.

Taču “Rangers” atrada negaidītus varoņus trešajā un ceturtajā līnijā. Otrās spēles pagarinājumu izšķīra Barklijs Gudrovs, kurš guva vēl divus vārtus trešajā spēlē, kurā Alekss Vensbergs guva uzvaras vārtus. Arī 2020. gada NHL drafta pirmais numurs Aleksis Lafreniere svētdien guva divus vārtus. Rangers spēja atrast veidu, kā uzvarēt, lai gan sērijā ar Floridas komandu neizmantoja nevienu no astoņiem spēka paņēmieniem, kas bija tās lepnums visu sezonu.

Uz ko likt likmes:

Floridai ir jāuzvar, 1-3 rezultāts pirms Ņujorkas spēles būtu kritisks “Panthers” komandai. Viņi ir fiziski labāki, un šoreiz viņi savu pārākumu parādīs spēles rezultātu tabulā.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

BETWINNERVeiciet likmes uz Betwinner ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker