Dortmunde – Real Madrid: 2

LVbookmaker
31 maijs, 2024
24 Skati

Mūsu padoms: Dortmunde – Real Madrid: 2

01.06.2024 21:00

Šī gada Čempionu līgas finālā ir diezgan skaidrs favorīts, un tas ir Madrides “Real”. Spānijas gigants ir veiksmīgākā komanda Čempionu līgas vēsturē, un uzvaras gadījumā tā 15. reizi iegūs vērtīgāko klubu trofeju.

Madrides klubs šosezon viegli dominēja La Liga un izcīnīja vēl vienu čempionu titulu, savukārt Čempionu līgā viņiem izdevās izslēgt lielāko favorītu – Mančestras “City”.

Pusfinālā baltais balets mērojās spēkiem arī ar citu čempionu titula pretendentu – Minhenes “Bayern”. Komandas priekšrocība ir neticams uzbrukuma spēks, jo Vinīcius, Rodrigo un Bellinghema trio ir ārkārtīgi ātrs.

Taču komandas lielākā vērtība ir trenera matadors Karlo Ančeloti, kurš ir redzējis gandrīz visas futbola situācijas un precīzi zina, kā noteikt taktiku vai mainīt to spēles laikā. Tur Real būs nepārprotami pārāks par Dortmundes komandu, Edins Terzičs vēl nav viens no lielākajiem treneru dūžiem. Itāļu burvis sezonas beigās saudzēja lielākās zvaigznes, tāpēc visi ir atpūtušies un motivēti, praktiski neviena netrūkst.

Dortmunde pusfinālā gāja garām Parīzes SG, bet visi svētie stāvēja pie Vestfāles vienības, īpaši Parīzē komandai bija liela veiksmes deva, kad mājinieki tikai iezīmēja vārtu konstrukciju.

Vācijas klubs ir uzbrukuma komanda, kurai patīk spēlēt uzbāzīgi, taču šoreiz tas nebūs priekšrocība. Salīdzinot ar Real, Dortmundieši būs mazāk pie bumbas, kā arī attīstīs mazāk vārtu gūšanas iespēju. Komandai ir spēja gūt vārtus, taču, pat ja tā pret Real gūs vārtus, tā vairāk vārtu ielaidīs, nekā gūs.

Uz ko likt likmes:

Pēdējo reizi Real zaudēja janvārī, un tas bija papildlaikā, un arī šoreiz zaudējums nav dienaskārtībā. Gluži pretēji, Ančeloti trenera piesitiens un Vinīcius, Rodrija un Bellingema individuālās prasmes aizvedīs komandu līdz vēl vienai uzvarai Čempionu līgā.

Albionas starptautisko spēlētāju var izmēģināt kā vārtu guvēju, viņš būs ārkārtīgi motivēts, galu galā fināls tiek spēlēts Anglijā, turklāt viņš mērosies spēkiem pret savu bijušo klubu.

Uzticība:

8/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker