Čehija – Malta: Čehija uzvar abos puslaikos – YES

LVbookmaker
6 jūnijs, 2024
21 Skati

Mūsu prognoze: Čehija – Malta: Čehija uzvarēs abos puslaikos – JĀ

07.06.2024 17:30

Čehijas izlase pirms gaidāmā Eiro devās uz sagatavošanās nometni Austrijā un beidzot ir nokomplektēta. Komandai pievienojās Antonīns Baraks, kurš spēlēja konferences finālā pret “Fiorentina” un pēc tam arī līgas spēlē pret “Bergamo”.

Trenera Hašeka vadītā komanda pirms Eiropas čempionāta apzināti izvēlējās vājākus pretiniekus, īpaši Maltai vajadzētu būt pretiniekam, lai vairotu pārliecību. Neitrālajā laukumā varam sagaidīt lielu rotāciju sastāvā, pat divi dažādi vienpadsmitie dažādos puslaikos nebūtu pārsteigums. Jebkurā gadījumā komandai ir jāspēlē, nominācijā ir vairāki jaunāki spēlētāji, kuri nav tik daudz spēlējuši izlasē.

Nav šaubu par spēlētāju motivāciju, daudzi no viņiem cīnās par vietu starta vienpadsmitniekā. Jebkurā gadījumā atjaunotajam sastāvam vajadzētu labi nospēlēt skriešanas un ātruma ziņā, arī standartsituācijām vajadzētu būt komandas stiprā puse. Komandā ir vairāki ļoti prasmīgi un meistarīgi saspēles vadītāji (Schick, Barák, Vitík, Chorý, Chytil, Krejčí, Souček). Īpaši tandēmam Souček – Krejčí piemīt pasaules klases bumbas savaldīšana un lēciens, nav nejaušība, ka viņi regulāri gūst vārtus no līdzīgām situācijām, lai gan viņi ir aizsardzības spēlētāji.

Komandai nevajadzētu būt problēmām gūt vārtus, galu galā lielākā daļa uzbrukuma spēlētāju (Šulcs, Kuchta, Chytil) bija lieliskā formā sacensību beigās. Hašeka vadībā čehi abos mačos uzvarēja ar 2:1, turklāt Norvēģija un Armēnija bija spēcīgākas pretinieces nekā Malta.

Malta pēdējās sešās spēlēs nav izcīnījusi nevienu uzvaru, tāpēc par komandas motivāciju var tikai spekulēt. Komandas kvalitāte atbilst sacensībām, kurās spēlē Maltas izlase, un komanda cīnās gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Tomēr pilnīgi brīva tā nebūs, komanda pagātnē spēja pārspēt Slovēniju, šī gada Eiropas čempionāta dalībnieci, arī Anglijā, neraugoties uz zaudējumu ar 0:2, parādīja sīvu un kaujiniecisku sniegumu.

Uz ko likt likmes:

Čehijas izlase pēdējo reizi ar Maltu spēlēja 2017. gadā un uzvarēja ar 6:0. Kopš tā laika Čehijas izlases pretinieks ir atspēlējies, taču trenera Hašeka vadītajai komandai vajadzētu būt labākai visos aspektos. Cīņā par vietu starta vienpadsmitniekā futbolisti tad spēlēs pilnvērtīgi, īpaši uzbrukumā. Čehijas izlase uzvarēs, tā pat varētu dominēt abos puslaikos.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

1XBETVeiciet likmes uz 1xbet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker