ASV – Brazīlija: uzvarētājs Brazīlija/vairāk nekā 2,5 vārti spēlē JĀ

LVbookmaker
12 jūnijs, 2024
17 Skati

Mūsu izvēle: ASV – Brazīlija: uzvarētājs Brazīlija/vairāk nekā 2,5 vārti spēlē JĀ

13.06.2024 01:00

Pēc NHL hokeja finālsērijas pirmajām divām spēlēm Floridā sāksies futbola svētki. Noslēdzošajā spēlē pirms Copa América turnīra turnīra mājiniece ASV komanda tiksies ar Dienvidamerikas milzi Brazīliju.

Amerikāņu futbolistiem ir jāatbrīvojas no smagā piecu vārtu k.o., ko viņiem sestdien Merilendā sagādāja Kolumbija. Vienīgais amerikāņu pozitīvais vārtu guvums bija slavenā Libērijas kanoniera Džordža Vejas dēla Timotija Vejas (Timothy Weah) metiens. Zaudējums ar 1:5 bija augstākais trenera Gregga Berhaltera sešu gadu ilgajā ērā, kurš izveidojis sākumsastāvu, kura sastāvā ir tikai spēlētāji no piecām labākajām Eiropas līgām.

Amerikāņi bija uzliesmojuši aizsardzībā. Pirmajā puslaikā viņi guva divus vārtus pēc kļūdām savā soda laukumā, pēc tam, kad otrā puslaika sākumā samazināja deficītu un atklāja spēles gaitu, viņi vēl trīs reizes guva vārtus pēc ātriem pretuzbrukumiem, ko veica kolumbieši, kuri bezkompromisa veidā sodīja viņu kļūdas laukuma vidusdaļā un pat trāpīja pa stabu.

Arī Brazīlija spodrina savu Copa América formu, un tajā pašā dienā, kad ASV zaudēja Kolumbijai, tā Teksasā, meksikāņu de facto mājās, ar 3:2 pārspēja Meksiku. Kanārijputniņi zaudēja vadību pagarinājuma otrajā minūtē, bet tomēr spēja glābt 17 gadus veco superzvaigzni Endriku, kurš pēc čempionāta pievienosies Madrides “Real”. Kanārijputniņu sastāvā nav savainotā Neimara, taču tas nav svarīgi, viņiem joprojām ir milzīgs spēks, īpaši uzbrukumā (Vinīcijs Žuniors, Rodrigo, Rapinha).

Uz ko likt likmes:

Brazīlieši dominē pār amerikāņiem (18-0-1), parasti gūstot vismaz divus vārtus. Iekļaujot viņu uzvaras ar vairāk nekā diviem vārtiem spēlē, mājinieki arī varētu sevi apliecināt.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker