Edmonton – Florida: uzvarētājs līdz lēmumam – 2

LVbookmaker
13 jūnijs, 2024
17 Skati

Mūsu izvēle: Edmontona – Florida: uzvarētājs līdz lēmumam – 2

14.06.2024 02:07

Finālsērija nepārprotami rit Floridas labā, jo viņi ir uzvarējuši abās spēlēs savā laukumā un ir vadībā ar 2-0.

Florida šajās spēlēs demonstrēja lielisku sniegumu aizsardzībā, 120 minūtēs ļaujot gūt tikai vienus vārtus vienai no uzbrukuma ziņā spēcīgākajām sacensību komandām. Tas apliecina, ka “Panthers” ir labāks vārtsargs, savukārt komanda spēj labāk aizsargāties kā vienība. Floridā var redzēt, kā komandai nāk par labu tas, ka tā pagājušajā gadā spēlēja finālā, komanda ir koncentrēta un apņēmības pilna, komanda izvairās no nevajadzīgām kļūdām.

Savukārt Edmontonas komandai pretinieks ir tāds, kura hokejs viņiem nepatīk, nav nejaušība, ka viņi šosezon Floridai ir zaudējuši četras reizes, un viņi cīnās galotnē pret spēcīgu pretinieku. Pat lielākās zvaigznes Makdeivida vadībā nespēj atspēlēties, kas atņem komandai ticību panākumiem. Tikai piecas reizes NHL vēsturē klubs ir spējis apgriezt sēriju pie iepriekš minētā 0-2, tāpēc neskaidrība Edmontonas spēlētāju prātos ir gluži saprotama.

Iepriekšējās divās spēlēs vārti bija ļoti diētiski, šodien “Oilers” būs riskanti un vārtu varētu krist vairāk nekā iepriekšējos dueļos. Mājiniekiem jau sen ir kvalitatīva spēka spēle, šoreiz viņi dos dažus vārtus Bobrovskim, taču tas galarezultātam var neko nenozīmēt.

Uz ko likt likmes:

Savstarpējie dueļi skaidri runā par labu Floridas komandai, viesi ir labākā psiholoģiskā stāvoklī pēc tam, kad sērijā ir vadībā ar 2-0. Šoreiz “Panthers” nemainīs savu spēles stilu un trešo reizi pārspēs mājiniekus. Drošāks variants ir likt likmes uz duelī izšķirošo dueli, ieskaitot pagarinājumu.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker