Tiafoe F. – Draper J.: 1

LVbookmaker
14 jūnijs, 2024
17 Skati

Mūsu izvēle: Tiafoe F. – Draper J.: 1

14.06.2024 11:00

Džeka Drapera un Frančesko Tiafo mačs var būt tas, kurā papīra pieņēmumiem nav tik lielas nozīmes. Lai gan Drapers ir brits, viņš uz zālāja nav spēlējis tik daudz kā pieredzējušais amerikānis Tiafoe. Viņam pērn izdevās uzvarēt turnīrā Štutgartē, Vācijā, un viņš ir bijis arī Vimbldonas astotdaļfinālā, kur vēl trīs reizes sasniedza trešo kārtu.

Tiafoe, kurš Štutgartē vēlas aizstāvēt pagājušajā gadā izcīnīto trofeju, pirms mača ir “papīrs”, taču par labu viņam runā fakts, ka viņš pārspēja Draperu līdz šim vienīgajā savstarpējā mačā. Viņš zina, kā jaunais brits spēlē un par ko viņš maksā.

Tiafo pirmajā kārtā bija brīva izloze un astotdaļfināla astotdaļfinālā divos setos uzvarēja vācieti Janniku Hanfmani. Drapers turnīrā iekļuva ar divu setu uzvaru pār Sebastjanu Ofneru pirmajā kārtā un astotdaļfināla astotdaļfinālā ar 6-4, 3-6, 6-3 pārspēja problēmu nomocīto amerikāni Žironu.

Uz ko likt likmes:

Amerikāņu tenisiste Frānsisa Tiafoe ir pieredzējušāka tenisiste un karjeras laikā jau ir uzrādījusi dažus interesantus rezultātus uz zālāja. Drapera plašākā mērogā vēl ir jaunpienācēja, kas arī būs galvenā atšķirība starp abām tenisistēm. Tiafoe progress noteikti ir šova vērts.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

1XBETVeiciet likmes uz 1xbet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker