Serbija – Anglija: uzvarētājs Anglija/mazāk nekā 3,5 vārti spēlē

LVbookmaker
16 jūnijs, 2024
21 Skati

Mūsu padoms: Serbija – Anglija: uzvarētājs Anglija/mazāk nekā 3,5 vārti spēlē

16.06.2024 21:00

Anglijai paveicās ar kvalifikācijas grupas izlozi, viņi atklās Eiro ar spēli pret komandu, kas neprot spēlēt lielos turnīros.

Serbija Eiro turnīram ir kvalificējusies tikai piekto reizi savā neatkarības vēsturē, bet trijos pasaules čempionātos tā vienmēr ir finišējusi grupu turnīrā. It kā komanda būtu apmierināta ar iekļūšanu turnīrā, cita Serbijas neveiksmju teorija vēsta, ka spēlētāji nespēj izveidot funkcionējošu komandu ilgtermiņa turnīros. Neatkarīgi no tā, kurš variants ir piemērojams, ar Serbiju nav ko rēķināties arī Vācijā.

Kvalifikācijā tā divreiz zaudēja Ungārijai, divreiz nospēlēja neizšķirti ar Bulgāriju un uzvarēja tikai Melnkalni un Lietuvu. Nevienmērīga sniegums ir pavadījis serbus arī šī gada sagatavošanās posmā, ģenerālmēģinājumā uzvarot ar 3:0 Zviedrijā, bet pirms tam zaudējot ar 1:2 Austrijā, ar 0:4 Krievijā un tikmēr ar 1:0 pārspējot Kipru. Komanda lielā mērā ir atkarīga no uzbrukuma trijnieka Tadičs, Milinkovičs-Savičs, Mitrovičs, Vlahovičam ir džokera pozīcija, kā arī Spartas uzbrucēja Birmanceviča.

Anglijas izlases trenerim Garetam Sautgeitam ir daudz plašāka spēlētāju izvēle, tāpēc Greilišu vai Rašfordu viņš varētu atstāt mājās. Albionas uzbrukuma kareivji raisa pelnītu cieņu, nevienai Eiro dalībniecei nav tik daudz talantīgu uzbrukuma spēlētāju, nav nejaušība, ka izlases sastāvā ir deviņi uzbrucēji. Vislielākā uzmanība tiks pievērsta pussargam Bellingemam, taču viņš sezonas beigās cīnījās ar formas kritumu.

Daudz lielāka problēma ir aizsardzība. Klubā kritizētais, bet valstsvienībā uzticamais Magvairs ir savainots, arī Stounss nav formā, un pārējiem stopētājiem ir minimāla pieredze augstākajos turnīros. Šovs ir vienīgā iespēja aizsardzības kreisajā malā, taču viņš pavasarī nav spēlējis traumas dēļ. Arī šī gada sagatavošanās rezultāti nav iepriecinoši – tikai viena uzvara pret Bosniju, bet mājas ģenerālmēģinājums ar Islandi beidzās ar neveiksmi (0:1).

Uz ko likt likmes:

Neraugoties uz visām problēmām, angļi ir nepārprotami favorīti savā pirmajā mačā. Sudraba medaļu aizstāvji uzvarēs, mačā gūstot maksimāli trīs vārtus. Spēle ir pieejama vietnē BetBuilder.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

IVIBETVeiciet likmes uz Ivibet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!!
Autors LVbookmaker