Skotija – Ungārija: vairāk nekā 2,5 vārti spēlē

LVbookmaker
22 jūnijs, 2024
23 Skati

Mūsu padoms: Skotija – Ungārija: vairāk nekā 2,5 vārti spēlē

23.06.2024 21:00

Kamēr Ungārija pēc diviem zaudējumiem jau ir zaudējusi izredzes tieši iekļūt astotdaļfinālā, Skotijas cerības joprojām ir dzīvas. Precīzāk, tās mirst. Viņiem ir jāuzvar Ungārija, vienlaikus cerot, ka Vācija spēs uzvarēt Šveici un to izdarīs tā, lai iegūtu labāku rezultātu. Pašlaik viņi ir mīnus četri vārti, bet Šveice plus divi, jo mājinieki piedzīvoja neveiksmi ar 1:5.

Skoti atguvās pēc debakļa pirmajā mačā, atklāja rezultātu mačā ar Šveici, un, lai gan nespēja noturēt pārsvaru, viņiem izdevās panākt neizšķirtu 1:1, kas ļāva viņiem turpināt spēli. Apņēmība, intensitāte, mērķtiecība – viss bija vajadzīgajā līmenī, kompensējot trenera Stīva Klārka komandas futbola trūkumus. Galu galā skoti svētdien sasniedza vajadzīgo uzvaru. Taču viņiem nāksies iztikt bez aizsarga Tierney, kurš otrajā puslaikā guva savainojumu.

Pēc lieliski aizvadītās kvalifikācijas Ungārija tika pasludināta par turnīra tumšo zirdziņu, taču spēlētāji un treneris Marko Rossi par to negribēja pat dzirdēt, it kā zinātu, ka čempionāts viņiem būs beidzies jau pēc grupu turnīra. Ungāri zaudēja atklāšanas mača pirmo puslaiku pret Šveici (1:3), un pat ar uzlabotu sniegumu pret Vāciju (0:2) bija par maz, lai iegūtu punktus. Viņiem bija iespējas gūt vārtus, īpaši bezvārtu neizšķirtā, taču līdz šim Eiro turnīrā viņi ir cīnījušies ar rezultāta gūšanu. Pret Skotiju viņiem jau ir jāgūst punkti, ar uzvaru varētu pietikt, lai pakāptos no trešās vietas zināmā zvaigznājā. Taču tas nozīmē uzvaru ar pēc iespējas augstāku starpību.

Uz ko likt likmes:

Abas komandas aizvadīs vāju spēli, neizšķirts neko neatrisina. Rezultātā abas puses spēlēs uzbrūkošu futbolu un mačā gūs vairāk nekā divus vārtus.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker