Wimbledon M – vieta kopvērtējumā: Alcaraz C.

LVbookmaker
27 jūnijs, 2024
18 Skati

Mūsu izvēle: Vimbldona M – Kopumā.

01.07.2024 13:10

Vimbldona 2024 bez Džokoviča un Nadala

Šī gada Vimbldona turnīrs, visticamāk, iezīmēsies ar to, ka tajā nepiedalīsies Novaks Džokovičs. Pasaules tenisa leģenda serbs guva traumu Francijas atklātajā čempionātā, un viņam bija jāveic operācija. Septiņkārtējā uzvarētāja līdzjutējiem tik un tā pietrūks, savukārt citiem ir palielinājusies iespēja kļūt par kopvērtējuma čempionu.

Līdzīgu stratēģiju kā Džokers izvēlējās arī spānisl Rafaels Nadals (viņš alkst pēc olimpiskās medaļas), tāpēc Londonas skatītāji, visticamāk, pirmo reizi pēc daudziem gadiem neredzēs nevienu no leģendārā pāra. Divkārtējam čempionam ir arī veselības problēmas Endijs Murrejs, kurš izstājās no turnīra Londonas “Queens Club”, pēdējo gadu hegemoniem Londonā šogad ļoti pietrūks, pat ja Džokovičs un Murrejs līdz pēdējam brīdim cerēs.

Tenisa pirmais numurs Vimbldonā grēkoja

Tas paver vietu jaunajai spēlētāju paaudzei, kas pamazām pārņem pasaules tenisa vadību. Pašlaik ranga pirmā numura pozīciju ieņem Janniks Sinners. Itālijas tenisists ir ārkārtīgi daudzpusīgs spēlētājs, taču galu galā līdz pagājušajam gadam viņš nebija guvis vērā ņemamus panākumus uz zāles seguma, un arī šogad viņam var būt grūti cīnīties pret speciālistiem. To parādīja, piemēram, Halles turnīrs, kur viņš smagi cīnījās pret Tallonu Grīkspūru un kopumā turnīrā atspēlēja septiņus breikbumbas.

Tenisa pirmais numurs grēcinieks Vimbldonā Alcarass – lielākais favorīts Vimbldonā

Lielākā favorīte uz kopējo titulu pēc izredzes ir vēl viens no supertalantiem, Carlos Alcarazpagājušā gada triumfa aizstāvis. Jaunais spānis šogad ir lieliskā formā, ko viņš apstiprināja pirms dažām nedēļām, kad viņam izdevās uzvarēt Rolland Garos sacensībās Parīzē. Alcaraz viņš ir lielisks fiziski un sitienu ziņā, turklāt, kļūstot vecāks, viņš nobriest arī garīgi, un savam vecumam viņš ir ārkārtīgi garīgi izturīgs spēlētājs.

Vai Berretinni ir izredzes Londonā?

Matteo Berrettini ir vēl viens vārds, ar kuru šogad jārēķinās. Spraigais Itālijas tenisists vienmēr lieliski spēlē uz zālāja, un šogad viņš to jau pierādīja, uzstājoties finālā Štutgartē, Vācijā. Turklāt Berretīni ir liela apetīte spēlei, sezonu viņš traumas dēļ uzsāka tikai martā, tāpēc nav tik noguris kā citi apritē. Viņš jau 2021. gadā bija Vimbldonas finālā, tāpēc turnīra “tumšā zirdziņa” birka ir pilnīgi pamatota.

Tenisa aprites zvaigznes 40 uzvarētie mači uz zālāja Aleksandrs Zverevs. Arī Vācijas tenisistam ir lieliski zāles parametri, servisa volejbola stratēģija uz zaļā seguma joprojām darbojas, lai gan zāle jau ir lēnāka nekā agrāk. Zverevs šobrīd ir pasaules ceturtais numurs, un Hallē viņš apstiprināja, ka uz sava iecienītākā seguma mocīs pretiniekus.

Ko Zverevs darīs uz zālāja?

Tenisa zvaigzne uz zālāja ir uzvarējis 40 mačos. Aleksandrs Zverevs. Arī Vācijas tenisistam ir lieliski zāles parametri, servisa volejbola stratēģija uz zaļā seguma joprojām darbojas, lai gan zāle jau ir lēnāka nekā agrāk. Zverevs šobrīd ir pasaules ceturtais numurs, un Hallē viņš apstiprināja, ka uz sava iecienītākā seguma mocīs pretiniekus.

Kā Medvedevam veiksies Vimbldonā?

Nedrīkst aizmirst Daniila Medvedeva, vēl viena garā vīrietis, kas daudz spēlējusi uz zālāja. Viņa netradicionālais spēles stils turpina sagādāt problēmas vairākām pretiniecēm, bet ar Alcaraz ir negatīvs atlikums (2:4) un ar Grēcinieks ir zaudējis pēdējos piecos savstarpējos dueļos, kas ir ierobežojošs faktors viņa cīņā par uzvaru kopvērtējumā.


Uz ko likt likmes:

Šī gada forma, pagājušā gada uzvara Vimbldonā un lielo konkurentu trūkums spiež. Alcaraze līdz lielākā favorīta pozīcijai, ko viņam vajadzētu apstiprināt sezonas trešajā “Grand Slam” turnīrā.

Uzticība:

8/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker