Urugvaja – Bolīvija: daudzcīņa 1:0 2:0 3:0

LVbookmaker
27 jūnijs, 2024
18 Skati

Mūsu padoms: Urugvaja – Bolīvija: multiscore 1:0 2:0 3:0

28.06.2024 03:00

Bolīvijā viss sāk vārīties. Vairāki ģenerāļi ir neveiksmīgi mēģinājuši veikt militāru apvērsumu; tikmēr futbolisti Ņūdžersijas MetLife stadionā mēģinās panākt nelielu brīnumu, kas būtu uzvara pār jaunpienācēju Urugvaju.

La Verde ir zaudējusi vienpadsmito spēli no pēdējām trīspadsmit (pārspējot tikai Peru un Andoru) un nav guvusi vārtus sešās spēlēs, kas nav pārsteidzoši, ņemot vērā, ka nav neviena vērā ņemama kanoniera. Pret amerikāņiem viņi raidīja sešus metienus, bet pārsvarā reklāmas. Bolīvija ir bīstama tikai mājās La Pazā, kur viesiem augstkalnos pietrūkst skābekļa.

Urugvajai ir potenciāls uzvarēt visu turnīru, galu galā kopā ar Argentīnu viņiem ir visvairāk titulu (15) no vecākā kontinenta čempionāta. Viņi labi uzsāka čempionātu, ar 3:1 pārspējot Panamu. Arī viņai ir, ko uzlabot, gūstot divus vārtus vēlā spēles izskaņā. Katrā ziņā komandai nav daudz vāju vietu, un tā spēlē izklaidējoši, ar Argentīnas trenera Marcelo Bielsa rokraksta ofensīvo stilu. Urugvaja pirmsturnīra ģenerālmēģinājumā ar 4:0 sagrāva Meksiku un pēc sešām kārtām pasaules kvalifikācijā ieņem otro vietu.

Uz ko likt likmes:

Urugvaja savā pēdējā Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pagājušā gada novembrī savā laukumā uzvarēja ar 3-0, un ceturtdienas spēles rezultāts varētu segt 1-0 2-0 3-0 multiscore.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

BETWINNERVeiciet likmes uz Betwinner ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker