Argentīna – Kolumbija: neizšķirts

LVbookmaker
14 jūlijs, 2024
17 Skati

Mūsu padoms: Argentīna – Kolumbija: neizšķirts

15.07.2024 02:00

Maiami risināsies vecākā nacionālo izlasu turnīra kulminācija – pirmo reizi vēsturē Copa América finālā tiksies Argentīna un Kolumbija. Kamēr Argentīna spēlēs par rekordlielu 16. titulu, lai atrautos no Urugvajas virsotnē, Kolumbija centīsies iegūt otro zeltu.

Papīra favorīti ir pašreizējie pasaules čempioni, taču jaunajā tūkstošgadē viņiem nav izdevies iekļūt Copa finālā. No četrām piedalīšanās reizēm viņi uzvarēja tikai pēdējā no tām pirms trim gadiem Brazīlijā, kur, pateicoties Anhela Di Marijas vārtiem, pārspēja kanārijus, kuri ar šodienas fināla dueli atvadās no valsts krekla. Lionēlam Mesi šis būs piektais finālturnīrs, bet komandas galvenās figūras šā gada turnīrā ir četrus vārtus guvušais Lautaro Martiness un vārtsargs Emiliano Martiness, kurš piecās spēlēs četras reizes saglabāja tīras vārtus un ceturtdaļfinālā pret Ekvadoru (1:1) izglāba soda sitienu.

Kolumbijas izlasi finālā vadīs argentīniešu treneris Nestors Lorenso, kurš ir padarījis komandu par nepārspējamu mašīnu. Ieskaitot Copa, Los Cafeteros nav zaudējuši jau 28 spēles pēc kārtas, pēdējo reizi zaudējot Argentīnai ar 0:1 Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē. Tāpat kā argentīnieši, viņi lieliski aizsargājas (2 ielaisti vārti) un ir arī rezultatīvi (12 vārti), turklāt pusei vārtu asistēja kapteinis Hamess Rodrigess. Pusfinālā pret Urugvaju (1:0) kolumbieši visu otro puslaiku spēlēja mazākumā bez atstādinātā labā aizsarga Muñoza.

Uz ko likt likmes:

Kopš 2011. gada pretinieki Copa turnīrā ir tikušies četras reizes, trīs mači noslēdzās neizšķirti (0:0, 0:0, 1:1), bet pārējos 2:0 uzvarēja kolumbieši. Arī šā gada finālā pēc 90 minūtēm, visticamāk, būs neizšķirts. Tad izšķirs soda sitieni.

Uzticība:

5/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker