Ziemeļīrija U19 – Ukraina U19: handikaps spēlē/uzvarētājs Ukraina -1

LVbookmaker
15 jūlijs, 2024
18 Skati

Mūsu padoms: Ziemeļīrija U19 – Ukraina U19: spēles handikaps/uzvarētājs Ukraina -1

15.07.2024 20:00

Pēdējos gados U19 čempionāta rīkošana ir uzticēta mazāk attīstītām valstīm, un šogad veiksme uzsmaidīja Ziemeļīrijai, taču no viņiem nevar gaidīt brīnumus, saskaroties ar Eiropas labākajām komandām. Šī būs viņu otrā dalība U19 Eiro turnīrā, turklāt atkal mājās, kur 2005. gadā viņi zaudēja visās trīs spēlēs.

Komandai trūkst kvalitātes, Ziemeļīrijas U19 izlase pēdējo reizi uzvarēja 2022. gada novembrī pret Moldovu, un kopš tā laika uz uzvaru ir gaidījusi deviņās tikšanās reizēs. Pagājušā gada novembrī viņi ar 0:3 zaudēja Portugālei un ar 0:2 Čehijai, bet šogad jūnijā divos dueļos ar Slovākiju vismaz divreiz nospēlēja neizšķirti (1:1, 2:2).

Jebkurā gadījumā Ukrainai ir augstāka kvalitāte nekā slovākiem, kuri izkrita kvalifikācijas pirmajā posmā, ukraiņi savstarpējā mačā viņus deklasēja ar 4-0. Pēc tam viņiem ļoti labi veicās otrajā posmā, pārspējot Ziemeļmaķedoniju ar 2:0, kā arī Latviju un Šveici ar 3:0. Matvija Ponomarenko deva piecus vārtus, lai viņi iekļūtu čempionātā, un komanda uz viņu paļausies Ziemeļīrijā.

Uz ko likt likmes:

Ukraina apstiprinās savu favorītes lomu un var viegli uzvarēt ar divu vārtu pārsvaru. Rezultāts var noderēt beigās. Izmēģiniet handikapu -1, ja ukraiņi uzvarēs tieši ar vieniem vārtiem, jūsu likme tiks atmaksāta kā solo likme.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

IVIBETVeiciet likmes uz Ivibet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!!
Autors LVbookmaker