Shnaider D. – Seidel E.: Shnaider D./-20,5 dārgakmeņi

LVbookmaker
18 jūlijs, 2024
17 Skati

Mūsu izvēle: Shnaider D. – Seidel E.: Shnaider D./-20,5 dārgakmeņi

19.07.2024 16:00

Divdesmit gadus vecā Diāna Snaidera aizvadījusi lielisku zāliena sezonu, kas viņu pasaules rangā ir pacēlis uz 28. vietu. Bad Homburgas turnīra uzvarētāja, kura sasniedza arī Vimbldonas turnīra trešo kārtu un Birmingemas turnīra ceturtdaļfinālu, turpmākajās nedēļās vēlas šo formu nostiprināt un ļoti labi startējusi uz māla Budapeštā. Pēc tam, kad viņa tika galā ar mājinieci Stollar, astotdaļfināla astotdaļfinālā viņa divreiz 6-3 6-3 pārspēja Jekaterinu Makarovu un sasniedza savu trešo ceturtdaļfinālu mēneša laikā.

Viņai pretī stāsies 19 gadus vecā Ella Seidela, kuru viņa līdz šim vienīgajā savstarpējā mačā uzvarēja divos setos. Vāciete Seidela pasaules rangā ieņem 166. vietu un zaudēja pēdējā kvalifikācijas kārtā Budapeštā. Tomēr viņa kvalificējās pamatturnīram kā LL un astotdaļfinālā pēc tam, kad bija nokārtojusi Japānas tenisisti Učijimu, astotdaļfinālā divos setos spēja uzvarēt mājinieci Bondaru.

Uz ko likt likmes:

Šnaidera ir viena no talantīgākajām tenisistēm 2004. gada izlaidumā, un šogad viņa to sāk pierādīt WTA apritē. Vāciete Seidela ir diezgan pārsteidzoša pretiniece, kura izmantoja to, ka bija galvenā turnīra aizstājēja, taču viņas ceļš beigsies ceturtdaļfinālā. Šneidere uzvarēs, un tiks aizvadītas maksimāli 20 spēles.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker