FC Copenhagen – Ostrava: handikaps FC Copenhagen -1.5

LVbookmaker
7 augusts, 2024
10 Skati

Mūsu tip: FC Copenhagen – Ostrava: handikaps FC Copenhagen -1,5

07.08.2024 19:00

Konferences Eiropas līgas trešajā kārtā Bānīku gaida atraktīvs, bet grūts pretinieks. Viņiem pretī stāsies klubs, kas pagājušā gada Čempionu līgas trešajā kārtā soda sitienu sērijā izslēdza Prāgas “Sparta” un uz Mančestras “United” un “Galatasaray” rēķina iekļuva miljonāru sacensību astotdaļfinālā, kur piekāpās “Manchester City”.

Kausa izcīņas pieredze nepārprotami ir FC Copenhagen pusē, kas UEFA klubu koeficientā ieņem 46. vietu, savukārt Ostrava tajā krāj punktus pēc ilgiem četrpadsmit gadiem. Otrajā priekšsacīkšu kārtā viņi divreiz pārspēja Urartu (5:1, 2:0), taču Kopenhāgena ir vairākus līmeņus augstāk par Armēnijas komandu.

Lauvas izcīnīja gludu uzvaru pār Gibraltāra “Magpies” (3:0, 5:1) un labi veicas arī Dānijas līgā, kur pēc trim kārtām viņiem ir septiņi punkti. Svētdienas ģenerālmēģinājums mājās pret Randers neizdevās tā, kā Kopenhāgenas klubs vēlējās, tikai nospēlējot neizšķirti 1:1 pēcspēles sitienu sērijā, taču viņi būs vēl jo vairāk koncentrējušies veiksmīgam startam divcīņā ar Ostravas komandu.

Baník atlika svētdienas spēli pret Karviná, lai taupītu spēkus trešdienas mačam Dānijas galvaspilsētā. Viesi praktiski nekad nav saskārušies ar līdzīgas kvalitātes pretiniekiem, ja neskaita dueļus ar Čehijas līgas pirmā trijnieka komandām, ar kurām viņi nespēj tikt galā, viņiem šī vide būs jauna. Kopenhāgenas futbolisti ir individuāli labāki, un, iespējams, brazīlietis Evertons var viņiem līdzināties tehniski.

Uz ko likt likmes:

Ostrava vēlēsies uz atbildes spēli aizvest pieņemamu rezultātu, taču tās sadursme ar Eiropas realitāti beigsies ar zaudējumu ar vismaz divu vārtu pārsvaru.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker