Ostrava – Hr. Králové: dubultā iespēja 0-0

LVbookmaker
11 augusts, 2024
11 Skati

Mūsu padoms: Ostrava – Hr. Ostrava: dubultā iespēja 0-0

11.08.2024 17:00

Bānīks pirms 14 dienām iekļuva angļu nedēļu ritmā, un arī šoreiz viņš neatpūtās. Trešdien viņi aizvadīja pirmo spēli Kopenhāgenā, kur ļoti neveiksmīgi ar 0:1 zaudēja ar vārtiem uzstādījumā. Šādi zaudējumi ir smagi gan galvā, gan fiziski, jo komanda līdz pat pēdējām minūtēm cīnījās par punktu. Katrā ziņā treneris Hapals risina dilemmu, kā nokomplektēt sastāvu, jo atbildes mačs ir spēlei piemērots, tāpēc tas vairāk izskatās pēc spēlētāju rotācijas. Pirms sezonas Bānīks ir pietiekami paplašinājis un paskābinājis sastāvu, tāpēc mājinieku komandā ir 22 kvalitatīvi spēlētāji, no kuriem neaizvietojams ir tikai Evertons.

Brazīliešu pussarga, visticamāk, nebūs sākumsastāvā, savukārt iespēja varētu būt ātrajam uzbrucējam Tanko vai Kubala un Kļima. Jebkurā gadījumā sastāvs būs ofensīvāks nekā Kopenhāgenā. Iespējamas izmaiņas arī starp trim vārtsargiem, Banikam ir sabalansēts vārtsargu pāris Markovičs – Holecs. Jebkurā gadījumā Bānīka spēle varētu nedaudz ciest no nekonsekvences, pagājušajā sezonā mājinieki savā laukumā bija ļoti viduvēji.

Hradec Kralove nedēļas laikā iepazīstināja ar jaunu spēlētāju, klubs iegādājās bijušo valstsvienības spēlētāju Petrašku, taču viņš būs gatavs ne ilgāk kā pāris minūtes. Pēc tam austrumnieki pēdējā kārtā demonstrēja ļoti kaujiniecisku sniegumu, desmit spēlēs spējot pārspēt Boleslavu (2:1), pat gūstot uzvaras vārtus nevienlīdzīgā mačā. Tādējādi komanda parādīja lieliskas morālās īpašības, un uz to vienmēr var balstīties. Viesi ir atpūtušies un ar savu fizisko spēli un skriešanu sagādās Ostravai nepatikšanas. Juličs ir izkritis no ierindas, taču komanda var kompensēt vienu iztrūkumu.

Uz ko likt likmes:

Baník ir izkritis no kausiem un atstājis daudz spēka Dānijā. Savukārt Hradec pēc pirmajām trim kārtām ir atpūtušies un labi noskaņoti, tāpēc viņi ar labu aizsardzību pirmajā puslaikā sagādās problēmas mājiniekiem, neizšķirts puslaikā vai spēles beigās var nebūt liela sensācija.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker