Ml.Boleslav – Paksi: katra komanda gūs vārtus – YES

LVbookmaker
22 augusts, 2024
9 Skati

Mūsu prognoze: Ml.Boleslav – Paksi: katra komanda gūs vārtus – JĀ

22.08.2024 18:00

Čehijas futbolam rudenī grupās varētu būt četri pārstāvji, ja tā izvērsīsies, varu savās rokās tur Mladā Boleslav.

Centrālbohēmiešu iekļūšanai Konferenču līgā daudzi neticēja, taču trenera Holoubeka padotajiem visu laiku bija labvēlīgs izlozes liktenis. Pēdējā kārtā Mlada Boleslav atradās uz bezdibeņa malas, taču pret Be’er Ševu veica maz redzētu pavērsienu no 0:2 līdz 4:2, pateicoties tam, ka atbildes mačs tika aizvadīts Bulgārijā, neitrālā laukumā.

Šoreiz autsaideru pilsētas klubam pretī stāsies pretinieks no Ungārijas, kas nav no “smagsvariem”. Paksi nav tik turīgs klubs kā Ferencváros vai Puskas Academy, un komandas sastāvā nav neviena tautieša. Tam vajadzētu derēt mājiniekiem, pretinieks neizcelsies ne spēka, ne ātruma ziņā, pretinieks ir, vārdu sakot, spēlespējīgs.

Boleslavs pēdējās sadursmēs ir parādījis, ka komanda galotnē saņemas, 3 spēlēs gūstot 10 vārtus, kā parasti Vasilam Kušei vajadzētu būt rezultāta starpniekam. Jebkurā gadījumā tas ir milzīgs motivators visam klubam, sākot no talantīgajiem jauniešiem un beidzot ar veterānu Matejovski, kuram ir iespēja savā atvadu sezonā atkal spēlēt Eiropas kausa grupā.

Arī Paksi labprāt dotos uz Eiropu, un savstarpējais duelis sola mērķus. Ungārijas klubs kopš sezonas sākuma ir uzbrucis, savā vienīgajā Eiropas līgas priekšsacīkšu kārtas spēlē pret Hunedoara izbraukumā paliekot bez gūtiem vārtiem. Komanda atrodas līdzīgā situācijā kā Boleslavas komanda – priekšā viss kārtībā, bet aizmugurē ir nepilnības.

Uz ko likt likmes:

Abām komandām patīk uzbrukt, taču aizmugurē tās laiku pa laikam aizmirst. Šai spēlei vajadzētu izrādīties patiesai, un vārti varētu krist abās pusēs. Otra iespēja ir numur viens, abas komandas mājās spēlē daudz labāk nekā izbraukumā.

Uzticība:

8/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

IVIBETVeiciet likmes uz Ivibet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!!
Autors LVbookmaker