Shelbayh A. – Gengel M.: Shelbayh A. -4,5 dārgakmeņi

LVbookmaker
11 septembris, 2024
5 Skati

Mūsu izvēle: Shelbayh A. – Gengel M.: Shelbayh A. -4,5 dārgakmeņi

11.09.2024 20:00

Lasvegasā (ASV) notiekošajā Challenger turnīrā astotdaļfinālā startēs čehu tenisists Mareks Gengels. Viņa karjera ir stagnējusi, un, lai gan viņš ļoti cenšas, ilgstoši nav spējis noturēt stabilu formu un kvalitatīvi vairāk pieder ITF apritē, nevis “challengeriem”. Pirmajā kārtā Lasvegasā viņam paveicās ar izlozi, viņš tikās ar salīdzināma līmeņa spēlētāju Naoki Nakagavu, kuru gludi uzvarēja divos setos. Taču astotajā kārtā būs daudz grūtāk.

Gengels tiksies ar 20 gadus veco jordānieti Abedallu Šelbaju, kurš šogad ATP Challenger Tour turnīros septiņas reizes ticis līdz ceturtdaļfinālam un ir izteikts favorīts savstarpējā cīņā. Šelbajs ir viena no tenisa cerībām, kam ir potenciāls iekļūt pasaules elites simtniekā. Viņam tas tikai jāpierāda kortos, kas viņam līdz šim nav izdevies tik labi izdoties. Viņa sniegums ir stabils, taču viņam trūkst divu vai trīs tā saukto superrezultātu, t. i., piemēram, uzvarētu turnīros, kas viņu paceltu rangā.

Uz ko likt likmes:

Džordans Šelbejs spēlē Lasvegasā, lai atgrieztos pasaules otrajā simtniekā. Viņš nepārprotami pārspēj Gengelu kvalitātes ziņā. Viņš ne tikai iekļūst ceturtdaļfinālā, bet arī uzvar handikapa turnīrā.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker