Atl. Madrid – Valencia: Atl. Valencia uzvar ar tīru vārtu guvumu.

LVbookmaker
15 septembris, 2024
5 Skati

Mūsu izvēle: Atl. Madrid – Valencia. Madrid uzvar ar tīru vārtu guvumu.

15.09.2024 21:00

Atlético atceras savus veiksmīgākos gadus trenera Simeona vadībā un krāj vienu tīru vārtus pēc otra. Madrides komanda, kas vasarā ievērojami pastiprinājusies (Alvaress, Galahers, Le Normans, Sērlots, Lenglē), vārtus (vai divus) guva tikai pirmajā kārtā viesos pie “Villarreal” (2:2). “Atleti” aizsardzībā nav ieradusies “Girona” (3:0), “Espanyol” (0:0) un Bilbao (1:0).

Valensija piedzīvo daudz sliktāku sezonas sākumu. Sikspārņi ir starp četrām komandām, kas joprojām gaida savu pirmo uzvaru jaunajā sezonā. Un, tā kā četros mačos (Barcelona 1:2, Celta 1:3, Bilbao 0:1, Villarreal 1:1) viņi ir reģistrējuši tikai vienu punktu, viņi atrodas tabulas lejasgalā.

Uz ko likt likmes:

Diemžēl Valensijai smagā izloze turpināsies svētdien, kad viņi dosies uz Madridi, kur pie pašreizējā spēku samēra, visticamāk, būs pārāki par saviem spēkiem, lai gūtu punktus. Galu galā tas nav izdevies nevienā no pēdējām četrām spēlēm, kas aizvadītas uz Atlético zemes (0-2, 0-3, 2-3, 1-3). Mēģinot iegūt labāku koeficientu, var likt likmes uz kombināciju, ka mājinieki atkal nespēs gūt vārtus.

Uzticība:

6/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

20BETVeiciet likmes uz 20bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker