Zalcburga – Brest: 1

LVbookmaker
1 oktobris, 2024
11 Skati

Mūsu padoms: Zalcburga – Brest: 1

01.10.2024 18:45

Otrdienas vakarā notiks otrā Čempionu līgas spēle starp Zalcburgas un Brestas komandām. Abas komandas miljonāru sacensībās iekļuva atšķirīgi. Kamēr Francijas komanda mājās ar 2:1 uzvarēja “Sturm Graz”, pateicoties bijušās slavenās zvaigznes Abdallah Sima gūtajiem vārtiem, “Salzburg” Čempionu līgas atklāšanas mačs nebija veiksmīgs. Austrijas komanda nespēja pārspēt Prāgas Sparta, zaudējot ar trīs vārtu pārsvaru.

Tomēr Salzburg laboja noskaņojumu vietējā arēnā, izcīnot vietu Austrijas kausa izcīņas astotdaļfinālā, un divās līgas kārtās tā necieta zaudējumu – vispirms tā pēc bezvārtu neizšķirta izcīnīja punktu no Tirol, bet nedēļas nogalē mājās ar 2:0 uzvarēja Austria Wien.

Brest komanda guva panākumu Eiropas kausa izcīņā, pēc tam mājās ar 2:0 uzvarēja Tulūzu, bet piektdien piedzīvoja trīs vārtu zaudējumu Auxerre. Ja Salzburg vēlas gūt panākumus Eiropas kausa izcīņā, tai jāspēj tikt galā ar spēlēm pret tādām komandām kā Brest, īpaši mājās.

Uz ko likt likmes:

Futbola kvalitāte ir mājinieku komandas pusē, kurai salīdzinājumā ar Brest ir liela pieredze Čempionu līgā. Šī ir pirmā reize vēsturē, kad Francijas klubs ir iekļuvis Eiropas kausa izcīņā. Biļetē ir iekļauts asums ar kārdinošu koeficientu.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

RABONAVeiciet likmes uz Rabona ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker