Trinec – Liberec: Liberec zaudēja

LVbookmaker
4 oktobris, 2024
11 Skati

Mūsu padoms: Trinec – Liberec: Liberec neuzvarēts

04.10.2024 17:00

Hokeja Ekstralīgas piektdienas nepabeigtajā kārtā tiksies komandas, kuras pašreizējā tabulā šķir tikai viens punkts un kuras bija iztēlojušās krietni labāku jaunā gada sākumu. Pagājušās sezonas savstarpējo duelīšu bilance ir labāka Trīnes komandai, kas trīs reizes uzvarēja (4:1, 3:1, 5:1) un vienreiz zaudēja (1:4).

Otrdien pēc uzvaras 4:1 mājās pār Hradec komandu “Steelers” devās uz Kladno. Izlīdzinātā spēlē mājinieku lielāku cīņassparu un Trinec neveiksmi trešajā trešdaļā spēlējot vairākumā izšķīra mājinieku uzvaru ar 3:2. Silesiešiem sacensību sākumā pietrūka viegluma, un viņu sniegums neizskatās pārāk labi. Viņiem ir jāpalīdz sev ar daudz lielāku cīņassparu un uzsvaru vārtu priekšā, kas viņiem pagaidām arī pietrūkst. Savainojuma dēļ laukumā nedevās Libors Hudāčeks.

Viesu Liberec beidzot pārtrauca savu mājas bēdu pēdējā kārtā, izcīnot piekto uzvaru Bohetijas ziemeļos. Spēlē pret Karlovi Vari (4:2) baltie tīģeri izšķīra maču otrajā periodā, gūstot trīs vārtus. Atkārtoti vārtus guva Martins Faško-Rudāšs, kurš līdz šim ir labākais Liberec komandas spēlētājs. Savukārt kluba leģendārais Tomass Filippi ir izdarījis tikai divas rezultatīvas piespēles un arī viņš cīnās ar grūtībām.

Uz ko likt likmes:

Liberec izcīnīja uzvaras abās izbraukuma spēlēs jaunajā sezonā un pēdējā kārtā mājās pret Enerģija izskatījās labāk nekā iepriekšējās spēlēs. Mēs izmantosim iespēju, ka baltie tīģeri aizvedīs punktu no Silēzijas.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker