Plzeň – Pardubice: 1. komanda uzvar ar tīru metienu – JĀ

LVbookmaker
5 oktobris, 2024
11 Skati

Mūsu izvēle: Plzeň – Pardubice: 1. komanda uzvarēs ar tīru vārtiem – JĀ

06.10.2024 13:00

Viktoria Plzeň atrodas daļējā krīzē, komanda pēdējās četrās sacensību spēlēs (līga + kauss) nav uzvarējusi ne reizi, kas vairs nav nejaušība. Komanda cīnās galotnē, kur visi bez ierunām paļaujas uz Šulcu, taču viens spēlētājs nevar izšķirt katru spēli.

Pēc mainīgo rezultātu sērijas mājiniekiem ir jāstrādā cītīgi, un rietumniekiem ir ideāls pretinieks, ko noķert. Viesi ārzemju laukumos daudz ielaiž vārtus, vidēji gūstot divus vārtus vienā spēlē. Mājiniekiem pēc kausa izcīņas nāksies veikt rotāciju, dažas prombūtnes piespiedu kārtā būs piespiedu kārtā.

Viktoria pret Austrumbohēmiju tomēr jau ilgu laiku veicas labi, Štruncovas sādžā retu reizi ielaižot vārtus (9:2). Vasulins varētu parādīties sākumsastāvā, gatavs ir pieredzējušais Kopičs vai vienmēr nepatīkamais Mosquera.

Plzeņa jau ir guvusi divreiz vairāk vārtu nekā tās svētdienas pretiniece, bet ielaidusi uz pusi mazāk. Pēdējā mačā pret “Ludogorts” (0:0) trenera Koubeka vadītā komanda beidzot noturēja tīru vārtus, turklāt vārtsargs Jedlička noķēra arī soda sitienu, kas lieliski vairo vārtsarga pārliecību.

Pardubice atrodas tabulas apakšējā pusē, zaudējot 6 no 9 spēlēm, un apstiprina, ka šogad tā būs tikai cīņa par izglābšanos. Komanda pēc pagājušās kārtas skaita nespēlētājus, pret Teplicēm (0:1) gan Solils, gan Simons tika noraidīti, turklāt arī Austrumbohēmiešu vadītājs Jiri Saņaks ir diskvalifikācijā. Viesi jau ir ielaiduši 10 vārtus viesos un arī šoreiz neizdosies saglabāt tīru rezultātu.

No otras puses, viņiem varētu būt problēmas priekšā, galu galā sastāvs atkal mainīsies, kas ir liela problēma Pardubice komandai šajā sezonā.

Uz ko likt likmes:

Plzeň ir nepārprotams mača favorīts un turpinās iepriekšējās divās savstarpējās tikšanās reizēs izcīnītās uzvaras. Tomēr šoreiz scenārijam vajadzētu būt citādākam, Jedlička ir atgriezies formā, un mājinieku aizsardzībai ir iespēja saglabāt tīru vārtus.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

1XBETVeiciet likmes uz 1xbet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker