Tottenham – West Ham: 1. puslaiks: 1

LVbookmaker
19 oktobris, 2024
9 Skati

Mūsu izvēle: Tottenham – West Ham: 1. puslaiks: 1

19.10.2024 13:30

Totenhema aizvadītajā kārtā izlaida pozitīvu iznākumu Braitonas kluba laukumā, kur zaudēja ar 2:3 un nākamajās cīņās iekļūst no devītās vietas. West Ham ir par diviem punktiem mazāk, taču pēdējā reizē viņiem izdevās lauzt uzvaras gaidīšanu, kad viņi savā laukumā ar 4:1 skaidri sagrāva jaunpienācējus no Ipsvičas.

Divu vārtu pārsvara zaudēšana un zaudējums otrajā puslaikā neapmierināja “Spurs” līdzjutējus, no otras puses, treneris Postecoglu nemainīs savu stilu. Pēdējā spēlē, iespējams, būtu noderējusi lielāka piesardzība, taču tieši tie paši “Tottenham” fani pieprasīja izklaidējošu spēles stilu, kad trofejas vairs netiek izcīnītas. Un tas arī notiek, kā to pierāda rezultāts 14:8. Divas uzvaras un viens zaudējums savu līdzjutēju priekšā (rezultāts 7:2) liek domāt, ka arī šoreiz mums nebūs garlaicīgi.

Pēc uzvaras pār Ipsviču “West Ham” nometnē valdīja gandarījuma sajūta. Treneris Hulens Lopetegui beidzot izcīnīja savu pirmo uzvaru mājas līgā, un līdzjutēji bija apmierināti – tieši tādu sniegumu viņi vēlējās, kad Deivids Moiss aizgāja. Tomēr to, ka tas nebūt nav ideāls, apliecina fakts, ka Jarrods Boulens nav izsaukts uz izlasi. Tagad viesi vēlēsies uz pozitīvo rezultātu balstīties arī viesos, kur viņi šosezon vēl nav zaudējuši (1-2-0).

Uz ko likt likmes:

Pirmo puslaiku ziņā “Tottenham” ir otrā labākā komanda līgā – tā piecas no septiņām reizēm pārtraukumā devās ar pārsvaru pār pretiniekiem, par ko liecina PL rezultāts 45 minūšu sākumā (8-2). Savukārt “West Ham” pirmajā puslaikā ir uzvarējusi tikai vienu reizi (1-2-4).

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker