Valensija – Las Palmas: 1

LVbookmaker
20 oktobris, 2024
5 Skati

Mūsu padoms: Valensija – Las Palmas: 1

21.10.2024 21:00

Valensija saviem līdzjutējiem pirms valstsvienības pārtraukuma piepildītajā spēļu grafikā daudz prieka saviem līdzjutējiem nesagādāja. Pret “Osasuna” (0:0), “Real Sociedad” (0:3) un “Leganés” (0:0) “sikspārņi” vārtus neguva un ar tikai pieciem gūtajiem vārtiem ir sliktākie visā turnīrā (kopā ar “Leganés”). Arī viņu bilance 1-3-5 un iegūtie seši punkti ir pietiekami labi tikai priekšpēdējai vietai. Pirmdienas mačs pret Las Palmas būs ārkārtīgi svarīgs abām komandām, jo viesi ir vienīgā komanda, kas ir sliktākā situācijā nekā Valencia.

Las Palmas joprojām ir vienīgā komanda, kas šosezon nav izcīnījusi nevienu uzvaru (0-3-6). Savukārt ārpus mājas Kanāriju salu komanda vēl nav izcīnījusi pat punktu (0-0-4).

Uz ko likt likmes:

Pēdējās četrās šo komandu savstarpējās spēlēs vienmēr ir uzvarējusi mājinieku komanda. Divas reizes tā bija Valensija, divas reizes Las Palmas. Arī šoreiz mājinieki būs favorīti. Par kanārijputniņu izbraukuma rekordu jau tika runāts, tāpēc Valensijai šajā mačā par katru cenu ir jāuzvar. Ja pēc desmit kārtām tā nokritīsies uz pēdējo vietu, treneris Baraja varētu vairs neizturēt. Pirmais numurs.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker