Monaco – CZ Beograd: spēle/vārtu skaits 1/+2.5

LVbookmaker
22 oktobris, 2024
5 Skati

Mūsu padoms: Monaco – CZ Beograd: spēles/vārtu skaits 1/+2.5

22.10.2024 18:45

Neko nenovērtē par zemu, tāds ir bauslis, pie kura pēc pēdējās dalības Čempionu līgā jāturas princešu klubam.

Divas nedēļas pēc tam, kad Monaco savā laukumā ar 2:1 pārspēja Barselonas komandu desmit vīru sastāvā, viņiem bija grūti izglābt punktu Zagrebā, kur viņi piekāpās ar 0:2. Lai vai kā, tas, iespējams, ir vienīgais plankums citādi veiksmīgajā sezonas sākumā, jo Monaco pēc astoņām kārtām ir 1. līgas (Ligue 1) virslīgas līderpozīcijā un ir neuzvarēts desmit spēlēs, tostarp Eiropas līmenī.

Komandu šobrīd nomāc aizvien vairāk savainojumu, jo valstsvienības pārtraukuma laikā izkrita Mohammed Salisu un Folarin Balogun, un galvenais zaudējums ir senegāliešu aizsarga Salisu. Piektdienas līgas spēlē pret Lille, kas beidzās 0:0, treneris Vladans Milojevičs saudzēja spēlētājus, kuri atgriezās no izlases salidojuma, lai būtu gatavi svarīgajam Čempionu līgas mačam.

Jaunajā sacensību formātā neviens nevar atļauties izlaist nevienu iespēju atspēkot iespējamo zaudējumu, mājas spēle pret Serbijas čempioniem Monaco ir obligāta uzvara.

Red Star komandai katrs punkts ir sasniegums, un viena no outsidervienībām reāli nevar domāt par iespējamu vietu play-off; kaut vai tāpēc, ka Čempionu līgā ir divpadsmit spēles, kurās jāuzvar. Belgradieši bija tālu no neizšķirta mājas spēlē pret Benfica (1:2), pirmā izbraukuma spēle San Siro pret Milānas Inter (0:4) parādīja komandas robežas, vienlaikus pagarinot Čempionu līgas izbraukuma zaudējumu sēriju līdz divpadsmit.

Uz ko likt likmes:

Monaco uzvarēs, jautājums ir par rezultātu. Prinča klubs Čempionu līgā jau 22 spēles nav saglabājis tīru vārtus, tāpēc ir labi kombinēt ar vairāk nekā diviem vārtiem spēlē.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

22BETVeiciet likmes uz 22bet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker