Aston Villa – Wolverhampton: +2,5

LVbookmaker
30 marts, 2024
24 Skati

Mūsu izvēle: Aston Villa – Wolverhampton: +2,5 vārti

30.03.2024 18:30

Aston Villa bija mērķis revanšēties par zaudējumu savā laukumā pret Tottenham komandu iepriekšējā spēlē West Ham, kas viņiem izdevās salīdzinoši labi, nospēlējot neizšķirti 1:1 un atgūstot trīs punktu pārsvaru ceturtajā vietā. Wolverhampton nedēļas nogalē pirms valstsvienību pārtraukuma izpildīja kausa izcīņas pienākumus (zaudējums Coventry 2:3), un viņu pēdējā uzstāšanās līgā palikusi mājas uzvara pār Fulham (2:1), kas noturēja viņus tabulas augšējā pusē.

Aston Villa pēdējā mājas spēle līgā Aston Villa neizdevās, jo viņi ar 0:4 zaudēja Tottenham, kas papildus zaudējumam cīņā par ceturto vietu bija arī vienīgais augstākais zaudējums mājās trenera Unai Emery karjerā. Turklāt Aston Villa zaudēja trešo no pēdējām četrām mājas līgas spēlēm (1 uzvara), kas ir tāds pats zaudējumu skaits kā iepriekšējās 23 mājas spēlēs Emerija vadībā kopā!

Wolverhampton centīsies izmantot šo formas kritumu Villa Park, jo ir uzvarējuši trīs no iepriekšējām četrām līgas tikšanās reizēm (1 zaudējums). Wolves var lepoties arī ar labu izbraukuma formu, jo ir uzvarējuši trīs no iepriekšējām piecām PL spēlēm (3-1-1) pretinieku laukumā, turklāt divās no tām spējuši gūt četrus vārtus (Chelsea, Brentford).

Uz ko likt likmes:

Pirmā tikšanās šogad noslēdzās 1:1, taču tagad mums vajadzētu redzēt vairāk vārtu. Vismaz trīs vārti ir gūti 11 no 14 Aston Villa mājas spēlēm, un tas pats ir noticis 10 no 14 Wolves izbraukuma spēlēm.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker