Beļģija – Slovākija: katra komanda šajā spēlē guva pa vārtiem/ANO

LVbookmaker
17 jūnijs, 2024
19 Skati

Mūsu padoms: Beļģija – Slovākija: katra komanda mačā gūs vārtus/UN

17.06.2024 18:00

Otrajā E grupas mačā pirmdien Frankfurtē tiksies valstis, kuru treneri ir itāļi.

Domeniko Tedesko pagarināja līgumu ar Beļģijas izlasi līdz nākamajam pasaules čempionātam ilgi pirms Eiro, kam “sarkanie velni” kvalificējās bez zaudējumiem ar bilanci 22-4, sākuma. Tedesko vadībā viņi vēl nav piedzīvojuši zaudējumu (11-4-0), un Beļģijas izlase tic, ka Eiro turnīrā beidzot attaisnos lielās cerības.

Taču fakts ir tāds, ka beļģu “zelta” paaudze pamazām beidzas, izlase piedzīvo daļēju paaudžu nomaiņu, un viņi nav pieskaitāmi pie lielākajiem favorītiem Vācijā. Pirms mača pret Slovākiju viņus nomāc iztrūkumi aizsardzībā, jo savainoti ir Vertonghems, Teāte un Meunjē, kuri kopā izlasē kopumā startēs 235 reizes. Problēmas varētu sagādāt vārtsarga pirmā numura pozīcija, Tedesko no nominācijas izlaida izārstēto Kurtuā, viņa pēctecis Kasteels ķēra tikai Saūda Arābijas līgā.

Taču “sarkanie velni” ir īpaši spēcīgi uzbrukumā, jo Romelu Lukaku kvalifikācijas turnīrā guva 14 vārtus, un arī Kevins De Bruinē, kurš sezonas pirmo pusi pavadīja Mančestras “City”, ir izsalcis.

Slovākijas izlases sastāvā ir četri Čehijas līgas futbolisti, no kuriem sākumsastāvā gaidāmi Prāgas “S” konkurenti Šrancs un Haraslins. Komandas pussargu ass ir spēcīga: Dúbravka (Newcastle) – Škriniar (PSG) – Lobotka (Napoli), un uzbrūkošais kreisais aizsargs Hancko ir liels drauds pretinieku aizsardzībai.

Portugāles izlase kvalifikācijas turnīrā “Falcons” ir zaudējusi tikai divas reizes, turklāt tikai ar vārtu starpību (0:1, 2:3). Liels panākums bija mājas ģenerālmēģinājums Trnavā, kur viņi ar 4:0 sagrāva Velsu. Treneris Frančesko Kalzona varēja būt apmierināts ar spēli un rezultātu.

Uz ko likt likmes:

Slovākiem būs grūti noturēt Beļģiju pie nulles, viņiem būs nepieciešams gūt vismaz vienus vārtus, lai iegūtu punktu, un pret nepilnvērtīgu pretinieku aizsardzību viņiem tas varētu izdoties.

Uzticība:

7/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

IVIBETVeiciet likmes uz Ivibet ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!!
Autors LVbookmaker