Blinkova A. – Muchova K.: Muchova / mazāk nekā 19,5 spēles

LVbookmaker
25 septembris, 2024
14 Skati

Mūsu padoms: Blinkova A. – Muchova K.: Muchova / mazāk nekā 19,5 spēles

26.09.2024 09:30

Pirmo reizi kopš pusfināla ASV atklātajā čempionātā uz kortiem dosies Karolīna Muchova. Pekinā, Ķīnā, 28 gadus vecā čehiete aizvadīs prestižā 1000. turnīra pirmās kārtas spēli pret krievieti Annu Blinkovu.

Olomoucā dzimusī tenisiste sezonu traumas dēļ uzsāka tikai jūnija beigās. Viņa spēlēja finālā uz māla Palermo. Viņas sniegums pakāpeniski vēl vairāk uzlabojās, pārejot uz cieto segumu. Sinsinati viņa izstājās otrajā kārtā, bet Ņujorkā, tāpat kā pirms gada, finišēja labāko četriniekā. Abos turnīros viņa aizvadīja liktenīgu dueli ar amerikānieti Džesiku Pegulu. Citādi bijušajai pasaules astotajai raketei bija tādi skalpi kā “Grand Slam” turnīru čempionei un bijušajai ranga līderei japānietei Osakai vai šī gada “Roland Garros” un Vimbldonas finālistei itālietei Paolīni.

WTA apritē būtu grūti atrast tenisisti ar sliktāku formu nekā Blinkovai. 26 gadus vecā krieviete uz uzvaru sacensībās gaida jau kopš 27. jūnija. Kopš tā laika viņa ir zaudējusi deviņas reizes pēc kārtas. Pēdējo reizi viņai neizdevās pārspēt spāņu māla tenisisti Sorribesu Tormu Monastirā, Tunisijā, kad viņa viņai piekāpās uz cietā seguma pēc diviem setiem 4:6.

Uz ko likt likmes:

Abu spēlētāju domāšana ir diametrāli pretēja. Muhova sezonas atlikušajā daļā startē pēc tam, kad bija aizstāvējusi savu ASV atklātā čempionāta pusfinālu, savukārt Blinkova piedzīvo vienu zaudējumu pēc otra. Mainīgajai čehietei šai vajadzētu būt gandrīz obligātai uzvarai. Viņa neļaus savai bēdīgi slavenajai pretiniecei atspēlēt vairāk par septiņām geimiem.

Uzticība:

9/10

Leteicamais bukmeikers šai likmei:

WAZAMBAVeiciet likmes uz Wazamba ar 100% bonusu par pirmo iemaksu!
Autors LVbookmaker